Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nem tökéletes külsejű" férfiak, akiket állítólag észre sem vesznek a nők, pedig "nagyon próbálkoznak", mégis hogyan teszik ezt?
"nem tökéletes külsejű" férfiak,"
Idáig olvastam ezt a hülye kérdést.... :)
A létező legrosszabb módokon.
1. Kedveskedve, udvariaskodva (mindkettőt túlzásba vive) dörgölőzve, mézes-mázaskodva, folyamatosan bókolva, randikérés előtt hetekig-hónapokig barátkozva és hasonló módokon.
2. Keményen nyomulva, 5 percen belül rátérve a szex témakörre, interjúztató módon beszélgetve, fizikailag egyből kényelmetlenül közel kerülve a másikhoz.
Nem is értem hol a hiba.
Elhívja a nőt randira egy szívdöglesztő álompasi. A nő remegve igent mond, fél napig készül, felveszi a legszebb ruháját. A randi alkalmával folyamatosan bújik a pasihoz, ölelkeznek, csókolóznak, és végül általában szexelnek is.
Elhívja a nőt randira egy kevésbé jó külső adottságokkal rendelkező férfi. A nő elmegy, elvannak, beszélgetnek, de inkább a férfi tartja szóval a nőt. A férfi megpróbál csókot kezdeményezni, erre a nő megdöbben, és azt mondja, hogy ő csak barátkozni szeretne, és ezt csak egy baráti találkozásnak gondolta. A randi végén hazamennek, ki-ki a maga otthonába, a nő pedig tovább siránkozik, hogy egy pasi sem kezdeményez nála.
Ilyennel én a valóságban nem találkoztam. Átlagos külsejű férfiaknak, akikben van egy kis magabiztosság, rafináltság, akik értenek a nők nyelvén, mindig van valakijük.
Ezeket a tökéletes belső értékekkel rendelkező férfiakat, akiket kizárólag a külsejük miatt nem válasz senki, de senki, szerintem a GyK. generálja random. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!