Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "nem tökéletes külsejű" férfiak, akiket állítólag észre sem vesznek a nők, pedig "nagyon próbálkoznak", mégis hogyan teszik ezt?
"Elhívja a nőt randira egy szívdöglesztő álompasi. A nő remegve igent mond, fél napig készül, felveszi a legszebb ruháját. A randi alkalmával folyamatosan bújik a pasihoz, ölelkeznek, csókolóznak, és végül általában szexelnek is.
Elhívja a nőt randira egy kevésbé jó külső adottságokkal rendelkező férfi. A nő elmegy, elvannak, beszélgetnek, de inkább a férfi tartja szóval a nőt. A férfi megpróbál csókot kezdeményezni, erre a nő megdöbben, és azt mondja, hogy ő csak barátkozni szeretne, és ezt csak egy baráti találkozásnak gondolta. A randi végén hazamennek, ki-ki a maga otthonába, a nő pedig tovább siránkozik, hogy egy pasi sem kezdeményez nála."
100%-osan egyetértek!!
Szerintem alapból egy hülye kérdés ez, de ti tudjátok....
Olyan nincs, hogy tökéletes kezdjük ott, épp ezért nem is értem mit tudtok ennek az értelmetlen kérdésnek ennyi energiát szentelni.... :)
Az a probléma, hogy ti a nőket csak a külső alapján nézitek meg, de valójában a lelkét legbelül nem érzékelitek, mert ha valaki rád néz abba beletudsz nézni a lelkébe is hiszen a szem a lélektükre, ahogy szokták mondani.... :)
Sok férfi meg le se tolja egy nőnek a szép szemét, hanem inkább csak a testére koncentrál és sajnos ezt tapasztalom pedig férfi vagyok, és érdekes módon nagyon sok lány barátom van éppen ez miatt mert így gondolkodok, de ti (tisztelet a kivételnek) megakadtatok egy bizonyos tudat szinten és ezen felül már nem vagytok képesek átlátni bizonyos dolgokat...
Röviden és tömören elmondtam a véleményemet erről... :)
"nem tökéletes külsejű" férfiak,"
Idáig olvastam ezt a hülye kérdést.... :)"
Akkor mi a sz**rnak írtál? És ha erre válaszolsz, akkor még vissza is jöttél.
Miért talán van olyan, hogy tökéletes külsejű férfi? :)
Agyament.... :)
Én csak reagáltam néhány hozzászólásra amit ide írtak és semmi közöd nincs hozzá akkor írok vissza amikor akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!