Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Sokan úgy gondolják, hogy nagyon magasak az elvárásaim, például az illemmel kapcsolatban. Tőletek elidegenedtek azok a dolgok, hogy kit engedtek előre attól függ ugye, hogy milyen helyen, hogy lesegítitek őket például a tömegközlekedési eszközökről, hogy kinyissátok nekik az ajtót. Nekem ez valamiért nagyon fontos, egy plusz varázslatot ad az együtt töltött pillanatokhoz, mégis egyre kevesebbszer látom ennek a jelenlétét, és mikor tényleg mindenhonnan megkerülve, viccesen előhozakodok az álláspontommal, egyszerűen teljesen hülyének néznek.

2016. márc. 28. 17:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés, ennek a folytatása?

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

És mint ott is írták, rengeteg ilyen férfi van. Aki pedig nem ilyen, nem véletlenül.

2016. márc. 28. 19:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen, én. Tény, hogy egyre kevesebb nőt érdekelnek ezek a dolgok, de az is tény, hogy nem azért csinálom, hogy cserébe a bugyijába engedjen, hanem mert ben szakad le a kezem amikor egy ajtot kell megtartani, neki viszont nehezebb ügy. Ugyanez igaz a nagy bőrönd leszedésére a vonatról. Neki kínszenvedés, nekem semmi.
2016. márc. 28. 20:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Mint előttem jó páran is, de én is ilyen vagyok. Nekem is teljesen más a meglátásom mint a mai fiataloknak. 23 éves vagyok, de udvarlás és szerelem terén úgy gondolkodom, mint anno a nagyszüleim. De mind hiába, ezt a mai nők igen kis %-a veszi figyelembe az ilyen apróságokat. Bezzeg az Audimat...
2016. márc. 28. 20:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, engem sokszor zavarnak azok az illemszabályok amik értelmetlenek. Pl szoktam menni kisbusszal, zavar ha a sofőr lesegít, nem szorulok rá; de a széket se kell alám tolni, sem a kabátot rám adni mintha ovis lennék :). Feszélyez az ilyesmi. Az értelmes udvariasság teljesen más, tehát tudjon köszönni, csúnya szavak nélkül beszélni, aki tényleg rászorul annak segítsen a tömegközlekedésen, stb.
2016. márc. 28. 20:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

11-es, a kérdést amit belinkeltél, nem én írtam ki.

2016. márc. 28. 22:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem is zavarba hoz az udvarias viselkedés nőként. Nem tudok mit kezdeni vele, sőt lekezelőnek érzem. Nem vagyok fogyatékos, el tudom cipelni a nehéz cuccaimat, nem kötelező előre mennem az ajtóban, leülnöm a buszon. Ugyanakkor, ha egy férfi pl. előreenged, azt észreveszem, udvariasan vigyorogva megköszönöm, mert tudom, hogy jót akar és ez tök jó. De nem szeretem, mondjuk én fura vagyok, de azért hozzászóltam, hogy észrevedd, a nők is csak emberek, van ilyen is, olyan is.
2016. márc. 29. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Én pl. a női munkatársaimnak is kiszoktam nyitni az ajtót...azoknak is, akiket egyáltalán nem kedvelek, mert ezt illik.

25F

2016. márc. 29. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!