Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még ilyen férfiak?

Figyelt kérdés
Sokan úgy gondolják, hogy nagyon magasak az elvárásaim, például az illemmel kapcsolatban. Tőletek elidegenedtek azok a dolgok, hogy kit engedtek előre attól függ ugye, hogy milyen helyen, hogy lesegítitek őket például a tömegközlekedési eszközökről, hogy kinyissátok nekik az ajtót. Nekem ez valamiért nagyon fontos, egy plusz varázslatot ad az együtt töltött pillanatokhoz, mégis egyre kevesebbszer látom ennek a jelenlétét, és mikor tényleg mindenhonnan megkerülve, viccesen előhozakodok az álláspontommal, egyszerűen teljesen hülyének néznek.

2016. márc. 28. 17:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Azért mert a legtöbb nőnek erre egyáltalán nincs már igénye. Az elvárások a magasságra és a külsőre öszpontosulnak sőt a bunkóság még előny is manapság.

Az hogy te más vagy egy kicsit csak arra elég hogy erősíted a szabályt.

2016. márc. 28. 17:54
 2/17 anonim ***** válasza:
57%
van pl. a párom
2016. márc. 28. 17:54
 3/17 anonim ***** válasza:
55%
Vannak bizony, de úgy látom, hogy a nők lassan elszoktak ettől. Számomra teljesen evidens, hogy kinyitom egy nő előtt az ajtót, előre engedem. De sokszor látom, hogy hirtelen meglepődik a szituáción, és nem is tudja hova tenni. Többnyire a bunkó férfiak azok, akiket megszoktak, hozzájuk vonzódnak, így én hiába vagyok illedelmes, ez inkább negatívum szokott lenni.
2016. márc. 28. 18:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Már a domináns férfi a módi,nem az udvarias,nem tudtad Te ezt?-)
2016. márc. 28. 18:04
 5/17 anonim ***** válasza:
3-as igazságod van,értékeltem is egy manccsal
2016. márc. 28. 18:05
 6/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk ezt a tömegközlekedéses dolgot nem értem. Miért kéne ott lesegíteni egy nőt? Le tud az magától is szállni, na meg totál idiótának nézne az akivel ezt megtenném.

Az ajtót meg csak akkor nyitom ki, ha én megyek elöl. Hülyét nem csinálok magamból, nem vagyok én papucs, vagy lábtörlő.

2016. márc. 28. 18:23
 7/17 anonim ***** válasza:
6: Nem az apró figyelmességektől leszel papucs. Ezek gesztusok, amikkel kimutatod, hogy mennyire szereted. Amondó vagyok meg kell találni a határt a nemtörődömség és a megszállottság között. Attól nem lesz senki papucs, hogy kedveskedik a párjának. Szerintem. Mert tényleg úgy látom, erre nincs igénye a lányok többségének.
2016. márc. 28. 18:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Én az autóm ajtaját kinyitom a lánynak ha beül és be is zárom :D

Mindig előre engedem sőt az ajtót is nyitom... ha látom h valamit visz elveszem tőle h ne ő cipelje...

24 éves vagyok de én így tartom helyesnek!

Sajnos mostanság nincs sok szerencsém a nőknél..

Mielőtt valaki papucsnak tart nem nem vagyok papucs van egy magabiztos határozottságom férfiként viselkedek cselekszek, de odaadó kedves udvarias vagyok...

2016. márc. 28. 19:02
 9/17 anonim ***** válasza:

En mindig udvarias vagyok de a legtobb lany sajnos le se tolja..:(

Amugy akinek van kedve ismerkedni irjon..:)

2016. márc. 28. 19:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha olyan helyzet van, gyakran kinyitom vagy tartom az ajtót egy másik embernek (nem csak nőknek, hanem aki épp ott van), nem vettem észre, hogy nem tudnák hova tenni, általában megköszönik, és kész. Nem is várok többet. Másoktól is sokszor látom ezt. Szóval nálam ez egy teljesen megszokott, átlagos jelenség. Ha lenne barátnőm, vele mindig legalább ennyire udvarias lennék, az is voltam, amikor volt.

A tömegközlekedési eszközről való lesegítés viszont nekem is elég életszerűtlennek tűnik. Nincs rá hely, jön a tömeg, egyszerre szállunk le, alacsonypadlósról minek, satöbbi.

2016. márc. 28. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!