Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak nektek a tökéletes külsejű lányok (aki mindig sminkel, divatos cuccokban jár, mindig tökéletes a haja. ) jönnek be, vagy a természetesebb aki nem viszi túlzába az ilyesmit?
Figyelt kérdés
2016. márc. 28. 11:08
1/14 anonim válasza:
Nekem a természetes, aki nem viszi túlzásba.
2/14 anonim válasza:
Nekem a tökéletes külsőt az alakja teszi egynőnek, nem pedig a sok cucc, amivel az alakot tudja takargatni.
3/14 anonim válasza:
Nekem a természetes aki nem viszi túlzásba. Akkor smink nélkül is felismerem :)
4/14 anonim válasza:
A tökéletes és a divatos nem szinonimái egymásnak.
5/14 anonim válasza:
Én a nőies alak(derék-csípő, mellek, combok, szép bőr) és a finom smink(erősítsen rá a nőiességére) kombinációt szeretem. ÉS igen, legyen szép a haja, vagyis fésülködjön meg mielőtt találkozunk(utána is, mert szüksége lesz rá).
A divatos ruha nem érdekel, nem is értek hozzá.
6/14 anonim válasza:
Legyen csinos alakja, szép arca. A divat része nem igazán érdekel de legyen nőies. Ha természetességgel éri ezt el akkor az nagyon jó.
8/14 anonim válasza:
Természetesen szép és furanak fogjátok találni igaz én magam is furcsallom de ha van valami arci hiba akkor különösen még tud fogná az arca a lánynak :) például bőrhibákat vagy furcsa orr esetleg picit nagyobb áll folt az arcon valami ilyesmik :) és ha ennek ellenére felvállalja az arcát és mosolyog akkor engem le is nyugozott.
9/14 anonim válasza:
Bejönni bejönnek, meg is nézem őket, főleg, hogy jön a nyár, nyílnak a dekoltázsok, rövidülnek a nadrágok, és a többi, csak éppen barátnőként nem tudnék elképzelni egy hibátlan arcú és testű nőt. A smink, az öltözék, a megjelenés megint más tészta: egy nő azért ne nézzen ki úgy, mint egy hajléktalan.
10/14 anonim válasza:
"A nő ne nézzen ki úgy, mint egy hajléktalan" ... Háhá, ez szánalmasan vicces. A pasi kinézhet ahogy akar, a teremtés koronáinál már csak így megy ez, ők lehetnek igénytelenek, aztán meg siránkoznak, hogy egy nőnek se kellenek.
Senki ne nézzen ki csövesnek! End of story.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!