Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem azt, hogy ennyire meghatározó a külső?
Őszintén, kezdek beleőrülni. Csúnyácska lány vagyok, szemüveges és fogszabályzóm van. A legnagyobb gondot az alkatom képezi. Deszka vagyok :( Se mellem, sem popsim. Annyira vágyom egy helyes pasira, de ők észre sem vesznek.
Annyira igazságtalannak tartom, hogy azon nőtársaim, akik szépnek születtek, mind a tíz ujjukra találhatnak maguknak helyes pasit. Csak annyi nehézségük volt az életben, hogy szépnek születtek.
Mit lehet tenni? Nem tudom elfogadni. A személyiséggel és a sporttal ne gyertek. Eljárok úszni és kocogni, de attól nem lesznek még melleim és nem leszek kívánatos.
Miért nem találhatok magamnak helyes pasit, aki a tenyerén hordozna, mint azokat a lányokat?
24/l
Kezdj el edzeni súlyokkal. Futás még jobban szálkásit. Szemüveg helyett lehet kontaklencse vagy lézeres műtét de vannak szép keretek is amelyek stílust adnak.
Éjszakai fogszabalyzo? Meddig kell hordanod még? Ezek a fogszabalyzok nem életre szólnak. Mellek? Plasztika. Hitelre is lehet.
Tehát ha jól értem te kb ilyen Susan Boyle vagy de neked David Beckham kell. Az nem fog menni bármennyire is nem tetszik és le leszek pontozva.
A külső határoz meg 70%-ra. Ha csúnya vagy lehet sminkelni meg ilyenek plasztikai sebész...de ez olyan 10%.
Am nem igaz h ez a világ épít a külsőre már az ókori Görögök is bálványozták a testi szépséget. Ez állandó.
Mindenki a szépeket szereti mindenben. Lakás, kocsi... Az ember se más.
Nem várhatod el hogy csúnya lányként helyes pasid legyen. Mer a helyes pasinak is helyes csaj kell.
Gondolj bele állom nő vagy nem fogsz leállni Tyrion Lannister-el. Na ez fordítva is igaz. Suba a subával, guba a gubával.
Na,te meg se szólalj,mert te se átlagos,vagy csúnya pasira utazol,ha nem helyesre. Ha te ennyire a kinézetre utazol és nem adsz esélyt a saját súlycsoportodnak úgymond,úgy fogsz járni,mint anno Jane Austen.Ha aktív gyk-s vagy,akkor tudod,mire célzok.
Ha minden áron helyes pasit akarsz és olyan áron,hogy az is okés,ha kutyába se vesz,arra is van megoldás.Tanulj meg sminkelni,ma már rengeteg tutorial videót találsz a neten,plusz még az angolod is fejlődik,vagy a németed,amelyik nyelven követni akarod.Mai világban minimum egy idegen nyelvet úgyis kell beszélni,itt legalább összekötöd a kellemeset a hasznossal.Szépülnél is,az agyadat is edzenéd,2 az 1ben. Spórolj össze pénzt és figyeld a plázás leértékeléseket.Ha vékony vagy,lazán találsz még leértékeléskor is olyan cuccokat,amik a következő idényben is divatosak lesznek.Cipő ugyanez,ha nincs csónaklábad. Egy jó fodrász is csodát tud tenni a hajaddal,aki tudja,hogy milyen fazon áll jól az arcodhoz. Szily Nóra neve rémlik? Ő se egy szép nő,mégis tudja,mi áll jól neki és hogy tudja kihozni magából a maxot kinézetre. Viszont ne mondd,hogy nem áll jól neki a Kleopátra fazon tömött frufruval,mert ápol és eltakar,de nem is rejt el teljesen.
Kérdező!
Ez a két mondatod szerinted a korrektségedre utal?
Csúnyácska lány vagyok, szemüveges és fogszabályzóm van...Annyira vágyom egy helyes pasira, de ők észre sem vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!