Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy ennyire meghatározó a külső?

Figyelt kérdés

Őszintén, kezdek beleőrülni. Csúnyácska lány vagyok, szemüveges és fogszabályzóm van. A legnagyobb gondot az alkatom képezi. Deszka vagyok :( Se mellem, sem popsim. Annyira vágyom egy helyes pasira, de ők észre sem vesznek.

Annyira igazságtalannak tartom, hogy azon nőtársaim, akik szépnek születtek, mind a tíz ujjukra találhatnak maguknak helyes pasit. Csak annyi nehézségük volt az életben, hogy szépnek születtek.

Mit lehet tenni? Nem tudom elfogadni. A személyiséggel és a sporttal ne gyertek. Eljárok úszni és kocogni, de attól nem lesznek még melleim és nem leszek kívánatos.

Miért nem találhatok magamnak helyes pasit, aki a tenyerén hordozna, mint azokat a lányokat?

24/l

2016. márc. 20. 16:58
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
94%

Jaj turcsi, téged bárhol fel lehet ismerni, még névtelenül, arctalanul is. :D (Esküszöm olyan vagy, mint a sötét éjszakában a legó a szobapadlón)

Neked is kicsit lejjebb kéne adni az igényeidből, és lehet lenne olyan lány, akivel össze is tudnál jönni. (a koldus is 20 ezresre vágyik, de mi lenne ha kibékülne az 500-assal?)

Amúgy a kérdezőnek meg annyit megjegyeznék, hogy igenis tehetsz magadért, hogy vonzó legyél és csinos.

A mellek tényleg nem sorsdöntőek, a fogszabályzó idővel lekerül, a szemüveg ha jól van megválasztva még öltöztetni is tud.

Ha ápolt vagy és igényes, akkor nem létezik olyan a világon, hogy ne kellenél egy fiúnak sem.

2016. márc. 20. 18:23
 22/40 anonim ***** válasza:
53%

Ha felszedsz egy kis izmot, akkor lehet fullos, kívánatos tested, akár kerek, feszes feneked is. Kocogástól, úszástól viszont ez soha nem következik be, súlyzós edzés kellene minél nagyobb súlyokkal.

+ öltözködéseden javíts, fogszabályzó úgyis lekerül és amúgy se gáz, ha rosszul áll a szemüveg akkor meg kontaktlencse

2016. márc. 20. 18:29
 23/40 A kérdező kommentje:

Az ismeretségi körömben a szép arcú, tökéletes lányok nem sportolnak semmit, mégis bomba testűk van.

Én meg izzadok és úgysem érem el soha az ő szintjük. Igazságos ez???

2016. márc. 20. 18:38
 24/40 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem elérhetnél olyan szintet is, amit ők nem, ha tisztességesen kondiznál.
2016. márc. 20. 18:40
 25/40 anonim ***** válasza:
95%

Túl sokat foglalkozol a külsőségekkel. Szerintem a belsőddel van probléma és nem a fogszabályzóddal. Mondom ezt az alapján, hogy sok hozzád hasonló lánynak a kérdését láttam már.

Nekem mellesleg pont a deszka lányok a zsánereim, na bumm.

2016. márc. 20. 18:42
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem itt az elvárásokkal lesznek a problémák. Kétszer is odaírod, hogy helyes pasi kell. Hát nem helyes pasit kéne keresni, hanem olyat akivel jól kijöttök, nem?

Azt nézed, hogy kinek milyen jó pasija van, neked miért nincs... Ez annyira felszínes dolog. Csak a külső dolgokról beszéltél a kérdésedben. Hidd el, lesz olyan srác aki a tenyerén fog hordozni, sőt talán sokkal jobban is, mint egy olyan lányt akinek nem kellett tenni semmit az életben, mert te sokkal többet érsz vagy érhetsz, mivel megdolgozol azért ami van.

A fogszabályzó csak ideiglenes. A melled, popsid meg ne zavarjon. Egyrészt van aki a kicsit szereti ezekből. Másrészt meg, ha szeret valaki, akkor úgyis a te melled lesz neki a legszebb mell a világon, ez már csak ilyen :)

Szóval próbálj meg nem gondolni ezekre a külsőséges dolgokra, ez amúgy is mind múlandó, 20-30 év múlva teljesen máshogy fog kinézni mindenki mint most. Inkább foglalkozz a személyiségeddel, az lesz a lényeg mindig is úgyis :) Persze csak ha egy rendes társat szeretnél, ha csak egy helyes pasit, akkor teljesen mindegy, de ne csodálkozz ha az ilyen kapcsolat nem túl hosszútávú, természetesen tisztelet a kivételnek.

2016. márc. 20. 19:12
 27/40 anonim ***** válasza:

Az az igazságtalan, amit művelsz.

Nem adsz lejjebb az igényeidből, csak helyes pasi kell, de azt elvárod, hogy a helyes pasi adjon lejjebb, és jöjjön össze egy csúnya lánnyal.

2016. márc. 20. 19:29
 28/40 anonim ***** válasza:

Igen, mondjuk ha nem teszel semmit azért, hogy vonzó és megnyerő külsőd legyen, akkor ne várd el, hogy a jó pasik téged akarjanak.

Mindenki aki jól néz ki tesz valamit azért, hogy úgy nézzen ki!

2016. márc. 20. 19:55
 29/40 anonim ***** válasza:
Trollkodj máshol kérdező!
2016. márc. 20. 20:40
 30/40 anonim ***** válasza:
kocogással meg úszással sosem lesz feneked. Kezdj el súlyzókkal guggolni és kitörni plusz súlyzós gyakorlatok combra, fenékre külön. Táplálkozásnál meg sok fehérje, kevés szénhidrát. A külsőn tudsz változtatni csak nyafogni könnyebb.
2016. márc. 20. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!