Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én érzem azt, hogy ennyire meghatározó a külső?

Figyelt kérdés

Őszintén, kezdek beleőrülni. Csúnyácska lány vagyok, szemüveges és fogszabályzóm van. A legnagyobb gondot az alkatom képezi. Deszka vagyok :( Se mellem, sem popsim. Annyira vágyom egy helyes pasira, de ők észre sem vesznek.

Annyira igazságtalannak tartom, hogy azon nőtársaim, akik szépnek születtek, mind a tíz ujjukra találhatnak maguknak helyes pasit. Csak annyi nehézségük volt az életben, hogy szépnek születtek.

Mit lehet tenni? Nem tudom elfogadni. A személyiséggel és a sporttal ne gyertek. Eljárok úszni és kocogni, de attól nem lesznek még melleim és nem leszek kívánatos.

Miért nem találhatok magamnak helyes pasit, aki a tenyerén hordozna, mint azokat a lányokat?

24/l

2016. márc. 20. 16:58
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:

Ha az alkat a legnagyobb gond, akkor nem olyan vészes a helyzet. Az, hogy milyen a melled meg a feneked egyáltalán nem olyan döntő tényező, mint a legtöbb nő hiszi.

Az viszont fontos, hogy esztétikus legyél, ez tény. Nem tudom, hogy áll a szemüveg, van akinek jól, de ha neked nem, akkor kontaktlencse? A fogszabályzó meg nyilván ideiglenes, viseld el, amíg muszáj, szerintem ez sem kizáró tényező amúgy senkinél.

Amúgy meg rengeteg eszköz van, amivel egy nő javítani tud magán. Milyen az öltözködésed, hogy hordod a hajad, stb. Találd meg azokat a dolgokat, amikkel a maximumot hozhatod ki az adottságaidból. Lehet, hogy "fullos bombázó" nem leszel, de azért a legtöbb nőből lehet olyan csajt csinálni megfelelő odafigyeléssel, aki a legtöbb pasinak már külsőre megfelelne.

2016. márc. 20. 17:19
 12/40 anonim ***** válasza:
63%
"Hozéármándó, neked sem kell ronda nő. Ennyit erről." Ja, csak hogy ha Hozéármándó kiírna egy kérdést, hogy miért nem lehet szép barátnője, míg másnak lehet, akkor rögtön be lenne támadva, hogy miért nem ad lejjebb az igényeiből. Erről meg ennyit. A kérdező 24 éves "csúnyácska" lányka is nyugodtan lejjebb adhat az igényeiből, és boldogan ellehet egy hozzá hasonló, vagy átlagos férfival, vagy irigykedhet a szép nő társaira, és sírhat a helyes férfiak után.
2016. márc. 20. 17:21
 13/40 anonim ***** válasza:
90%
Eljön a te időd ebben biztos vagyok. Fogszabályzó le lesz majd szedve, ha neked nem előnyös a szemüveg, használj kontaktlencsét. Tudod nem mindenki van oda a nagy cicikért, többek között én sem. Ha választani kellene hogy nagy cici vagy tökéletes egyetértés a kapcsolatban akkor az utóbbira szavaznék. Nők nem csak cicivel meg popsival tudnak hódítani hanem személyiséggel is.
2016. márc. 20. 17:23
 14/40 anonim ***** válasza:
0%
már megkaptam hogy ad lejjebb az igényeidet és lesz nőd! ha a nőknek lehet elvárása nekem is van és nem adom lejjebb az igényeimet a nőknek lehet igénye akkor nekem is lehet ne hogy már mindent a nőknek semmit a férfiaknak
2016. márc. 20. 17:24
 15/40 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, válaszolsz pár kérdésre?

Szereted az állatokat? Van is?

Mit tanulsz/tanultál?

Mi a véleményed a nők hagyományos- és mai szerepéről? Te hova sorolnád magad?

Miket szoktál olvasni vagy mely sorozatokat szereted?

Benne lennél-e szexbarátságban is adott esetben?

Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?

2016. márc. 20. 17:32
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

"Fogszabályzó? Ez ritka, szóval erre nem tudom mit szoktak mondani."

-Drótfogú (Sharon naplója:D)

Kérdező! Amúgy ne parázz, én egy rakás ilyen típusú lányt ismerek, akik boldog kapcsolatban élnek.

A válasz a kérdésedre igen! Valóban nagyon meghatározó a külső, de nem az a lényeg, hogy hogy nézel ki, hanem, hogy TE milyennek látod magad. Ha elégedett vagy a külsőddel, akkor sokkal nagyobb valószínűséggel találsz párt, mint ha nem, akárhogy is festesz valójában.

2016. márc. 20. 17:45
 17/40 anonim ***** válasza:
16%

Igen, meghatarozo a kulso.

Szerintem tetess be egy hataslmas par szilikon mellet. Akkor csinos leszel. Ha nagx a melled, nem nezik se a popsid se az arcod tapasztalatom szerint.

N

2016. márc. 20. 17:48
 18/40 anonim ***** válasza:
30%

Mélyen irigylem a nőket a problémáik miatt. Egy mellműtét manapság nem nagy ügy. Igaz a pénzt arra is elő kell teremteni, az sem egyszerű. A legtöbb férfinek tetszik a kis mell is.

Nekem például aligha számít bármit is. Igaz az én véleményem kisebbség mert az emberek engem sosem hallgatnak meg. Senkit sem érdeklek a problémáim, csak kinevetni tudnak az gebe testem, az alacsonyságom és a turcsi orrom miatt. Akinek ilyen csonkolt tevepofája van, egy kevés páviánberakással mint nekem, azt az emberek szívesen látnék viszont egy freakshow-ban, mert mulatságos ahogy a szánalmasan kis testét vonszolja egyik pontból a másikba. Közben alapból "hülye" pofát vág, mivel ilyen van neki ugyebár... Igen, még mindig rólam van szó.

Minden lány kivétel nélkül kell valakinek, ez törvényszerű. A férfiak oltalmazó természetűek, ezért könnyedén felülemelkednek a külső hátrányokon, ha az ellenkező nemről van szó. A nők bezzeg mélységesen elutasítóak, lenézőek, gúnyosak és bizonyos esetekben durvák is.

30 ótvartestű F

2016. márc. 20. 17:57
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Turcsy

Neked gond lenne, ha egy deszka lánnyal ismerkednél?

2016. márc. 20. 18:04
 20/40 anonim ***** válasza:
68%

"Minden lány kivétel nélkül kell valakinek, ez törvényszerű. A férfiak oltalmazó természetűek, ezért könnyedén felülemelkednek a külső hátrányokon, ha az ellenkező nemről van szó. A nők bezzeg mélységesen elutasítóak, lenézőek, gúnyosak és bizonyos esetekben durvák is."

Na ilyen nézettel a nőkről ne is várj barátnőt. Nyilván a férfiak szentek, sosem követnek el hibákat, bezzeg a nők, maguk a megtestesült boszorkányok, a sátán k-vái. Szánalmas vagy, és ha te lennél az utolsó hímnemű ember is a földön, akkor is megpróbálnék a lehető legmesszebb kerülni tőled. Pá

2016. márc. 20. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!