Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor hangoztassam hogy 30 évesen még szűz férfi vagyok és az igazinak akarom adni?
Szerintem ez bejön a nőknek
Büszke vagyok erre ugyanis mondanám a nőknek hogy lehetett volna lehetőségem elveszteni de nem éreztem hogy ő az igazi.
"Szerintem ez bejön a nőknek"
Általánosítasz, és látod a kommentekben mi lett belőle.
Rajtam aztán nem ment át a fél falu, de szerintem is gáz, ha hangoztatod. Nem baj ha szűz vagy, csak az gáz, hogy kitüntetést vársz érte.
Tök jó dolog, hogy tartod magad az elveidhez, és erre büszke vagy, de gáz ha elvárod, hogy ezért megtapsoljanak.
Nem gondolkodom szélsőségesen, nem vagyok vallásos, viszont elképesztően szerencsétlen voltam a nőknél.
Kevés nővel hozott össze a sors, azok is ... önző, bunkó, beképzelt, tapló. Ja és egyik se plázacica, meg modell, még mielőtt valaki nekem esne, hogy miért nem az átlagos lányoknál próbálkoztam.
Talán ne ismerkedéskor, mert ezzel kínos helyzetbe hozhatod a másik felet, mintha kapásból egy kihívásnak szegeznéd, hogy ha nem ő a nagy Ő, akkor egyáltalán nem is érdekel Téged és ettől görcsössé válhat a találkozó.
Később el lehet mondani, és büszke is lehetsz rá szerintem, valószínűleg jó döntést hoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!