Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a mai nők igényei? Valóban olyan nagyok lennének?
31es vagyok.
Nem tudom még h szeretnék e gyereket. Egyszer rácsesztem és 4év után lelépett az apa,még indokot se tudott momdani miért.
Van párom,ő minden elvárásomnak megfelel és énis megfelelek neki. Teljesen elfogadta a lányom is. Ő már nem szeretne gyereket,pedíg nincs sajátja. Ugyhogy mondhatnám szerencsés nő vagyok.
Viszont a volt páromnak van egy kisfia,akit ő nevelt(3 évig együtt),teljesen elfogadtam. Pedig mindig úgy voltam vele h nem tudnám más gyerekét elfogadni. De mivel szimpatikus volt és jól éreztem magam vele,hamar elfogadtam h van egy fia.
Ez a nőtől függ. Mert nincs olyan, hogy kollektív női igények, hanem olyan van, hogy egyes nők igényei.
Akkor leírom a sajátomat. 26N vagyok, a nálam min. 4-5 évvel idősebb férfiak jönnek be, tehát úgy kb. a 30as korosztályról beszélünk.
- nekem nem baj, ha a szüleivel lakik még ideiglenesen, de dolgozzon, és legyen rá igénye, hogy ha úgy alakul, összeköltözzön velem, ha kell, akkor albérletbe, ne 40éves koráig maradjon anyu-apuval, hogy hátha addigra összekapar egy lakásra valót...
- ne legyen spúr a nőjével kapcsolatban... nem toronyórát lánccal várok el, de mondjuk egy első randinál ne szívja a fogát, ha neki kell fizetni, vagy egy mozijegyet ne sajnáljon tőlem (ez nálam kölcsönös egyébként, mindkét oldalról fontosnak tartom)
- legyen intelligens, művelt, tájékozott. Színházat ne csak kívülről lásson életében, olvassa a híreket, legyen meg egy alapműveltsége.
- ne dohányozzon
- legyen hűséges
- legyen őszinte, de ne bunkó módon
- legyen férfias, határozott jellem (ez alatt megint nem a kompromisszumképtelen bunkó viselkedést értem, de ne lehessen 2percenként befolyásolni, ne legyen tutyimutyi, védjen meg, ha bántanak)
- legyen heti többször igénye a szexre
- legyen hasonló a humora az enyémhez
- ne otthon punnyadós típus legyen, akinek nincs igénye arra, hogy kimozduljon..."minek a mozi/színház, ha van TV; minek az étterem, ha itthon is tudunk főzni; most nincs kedvem kimozdulni... ebben az évben 50edszerre is"
- legyen vmennyi pénzügyi kultúrája, tudja kezelni a pénzt, tudjon normálisan félrerakni (az a típus a halálom, akinek a napi cigi meg sör meg a hétvégi buli az alapszükséglet kategória, utána meg rinyál, hogy a csúnya nők nem foglalkoznak velük, mert csórók, és egy centet nem tudnak félrerakni lakásra vagy meghívni a nőt egy sütire)
- legyen ápolt
Ami sokak szerint alapelvárás, nekem nem:
-kocsi: BKV-val közlekedem (amúgy a vőlegényem is :D... nincs kocsija)
-izom: nem jönnek be az izmos pasik
-médiaideál külső: az a lényeg, hogy nekem vonzó legyen, de engem nem kifejezetten vonzanak azok a pasik, akik jópasinak vannak kikiáltva mindenhol... inkább a mackósabb testalkatúak tetszenek inkább-
-gazdagság: itt visszatérnék az igényeimhez; az nem zavar, ha nem többszázezret keres, a lényeg az, hogy tudja kezelni a pénzt és hogy rendesen dolgozzon (ne pedig mondjuk munkanélküli segílyen és fizikai közmunkán - itt hozzátenném, Bp.-n élek, itt rengeteg munkalehetőség van, ami jobban fizet, mint a fizikai közmunka... itt kb. csak az nem talál munkát, aki nem keres...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!