Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a mai nők igényei? Valóban olyan nagyok lennének?
Mai nő vagyok, de azzal soha nem értettem egyet, hogy a férfitől elvárjuk az egzisztenciát, a biztos hátteret, a lakást, a kocsit, a görög isten kinézetet...
Ezek sosem állandó dolgok. Erre kár építeni.
Egy férfinél sokkal többre mész azzal, ha látod, hogy viszonyul a környezetéhez, és, hogy boldogul adott körülmények között. Ha képes becsülni amije van, akkor nagy valószínűséggel nem herdálja el a közös vagyont sem.
Ha szorgalmas, törtető, akkor nagy eséllyel akkor is talpra áll, ha valamiért úszik a vagyon.
Ha előzékeny a társadalom kiszolgáltatottabb tagjaival szemben (idősek, mozgáskorlátozott, gyerekek stb), akkor a párkapcsolatban is valószínűleg ugyanolyan előzékeny és gyengéd lesz velem is.
Nekem a legfontosabb egy férfiban az, tekintet nélkül származásra, vagyoni helyzetre, hogy legyen törtető, szorgalmas, okos vagy talpraesett. A háttér az sokszor változó. Aki szegény nem biztos, hogy az is marad. Ha elég ügyes megtalálja a feljebb jutást. Aki gazdag, az is elveszíthet mindent egy nap alatt. A külső is olyan, ami változik az évek alatt. Ezért kell a belbecs, ami kb állandó. És ami emlékeztet arra miért is szeretem ezt az embert.
Én el tudom nézni, ha valaki a szüleivel él, feltéve, ha ez nem önállótlansággal egyenlő, pl. az exem azért élt az anyjával, mert gyakorlatilag ő tartotta el, mert az anyját leszázalékolták. De legalább a hajlandóság legyen meg az illető férfiban ilyen esetben is külön költözni a szülő(k)től és összeköltözni a párjával.
Én 30 éves koromra összegyűjtöttem egy lakásra valót nőként és fel is használtam, a testvéremnek meg a munkahelye biztosítja a szolgálati szállást.
Aki nagy elvárásnak érzi, hogy legyen 30-as korára önálló, az nem felnőtt, én meg felnőtt embert szeretnék társnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!