Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan csúnya nő lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csúnya nő lennék vagy olyan nagyok lennének az igényeim, azért nem jön össze már jó régóta egy normális kapcsolat se?

Figyelt kérdés

Szerintem igényeim nem magasak, mert külső abszolút nem számít, ha megszeretem lehet bármilyen csúnya ember megszépül a szemembe. Jó belsőleg vannak elvárásaim azért, de nem olyan magasak szerintem, ami fontos, csendes, nyugodt, visszahúzódó, okos, őszinte, önzetlen, figyelmes legyen.

Vagy netán olyan csúnya lány lennék?

[link]

[link]

Mindig átvertek vagy nem voltak normálisak. Próbáltam interneten is ismerkedni, de ott csak csalók voltak, így már neten nem ismerkedek, ezért ne is írjatok légyszi.

Nem tudom, hogyan és hol találhatom meg szerető párom.

2013. júl. 27. 18:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Bulikban vagy interneten tudsz a leghatékonyabban ismerkedni. Hogy eddig miért nem jött össze, az lehet a magas elvárások miatt is akár, de bármi más okból is.
2013. júl. 27. 18:47
 2/17 anonim ***** válasza:

Csúnya semmiképp nem vagy, képek alapján aranyos lány lehetsz.:) Az igényeid sem nagyok, tök alap elvárások szerintem.

Ne add fel, biztos megtalálod majd a párod. Ha ez megnyugtat én is hasonló vagyok csak fiúba. Fel a fejjel! :)

20/F

2013. júl. 27. 18:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

komolynak tűnsz lehet csak a szemüveg miatt,

ki az a csaj ott a háttérben , a barátnőd?

2013. júl. 27. 18:57
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a kinézeteddel nincs gond, átlagos aranyos csajnak tűnsz, nem hiszem hogy emiatt ne találnál párt magadnak. Valószínűleg csak neked sincs szerencséd ezen a téren ahogy nekem sem.
2013. júl. 27. 18:58
 5/17 anonim ***** válasza:

Szerintem csinos vagy, kedves arcod van.

Az írásod alapján inkább bátortalannak tűnsz. Szerintem emiatt is lehetnek rossz tapasztalataid, mert ezt használták ki benned. Hidd el magadról, hogy jó nő vagy (mert az vagy), mondogasd, bízz magadban. Hidd el, hogy szerethető vagy.

Neten is lehet ismerkedni, pl. én egyszer a neten ismertem meg egy lányt, akivel életem legszebb 5 évét voltam együtt, szóval az sem reménytelen. De általában (másokat látva) hatékonyabb, ha olyan helyen keresel barátot, ahol nagyobb az esélye, hogy hasonlóan gondolkoztok. De mivel nem vagyok a párkapcsolatok nagy szakértője, nagyon okos tanácsokat nem fogok mondani. :D

2013. júl. 27. 19:06
 6/17 anonim ***** válasza:

"..mert külső abszolút nem számit.."

Ilyen nincs.. :)

2013. júl. 27. 19:08
 7/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csinos vagy,biztos hogy nem a külsőddel van a baj.
2013. júl. 27. 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:

szerintem nagyok a belső igényeid.

Okos pasiból nagyon kevés van, ilyen csendes, visszahúzódóból meg alig van, mert meg van mondva a pasiknak, hogy nagyhangú bunkónak kell lenni és akkor lehet sikered a nők terén.

2013. júl. 27. 19:09
 9/17 A kérdező kommentje:

6-os.

De van, az exem állítólag nagyon csúnya volt, elején nekem is az volt, de olyan kis kedves volt, nagyon megszerettem és "megszoktam", hogy így el van csúnyulva :)

2013. júl. 27. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy csúnya és mindem stimmel rám, amit belsőhöz írtál. Kár, hogy nem ismerkedsz neten.
2013. júl. 27. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!