Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Olyan csúnya nő lennék vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan csúnya nő lennék vagy olyan nagyok lennének az igényeim, azért nem jön össze már jó régóta egy normális kapcsolat se?

Figyelt kérdés

Szerintem igényeim nem magasak, mert külső abszolút nem számít, ha megszeretem lehet bármilyen csúnya ember megszépül a szemembe. Jó belsőleg vannak elvárásaim azért, de nem olyan magasak szerintem, ami fontos, csendes, nyugodt, visszahúzódó, okos, őszinte, önzetlen, figyelmes legyen.

Vagy netán olyan csúnya lány lennék?

[link]

[link]

Mindig átvertek vagy nem voltak normálisak. Próbáltam interneten is ismerkedni, de ott csak csalók voltak, így már neten nem ismerkedek, ezért ne is írjatok légyszi.

Nem tudom, hogyan és hol találhatom meg szerető párom.

2013. júl. 27. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon szép kis cica vagy :) de sajnos én csak szexkapcsolatot akarok. pedig rádszállnék mint legyek a dögre :)
2013. júl. 27. 19:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Na ez a másik, ma olyan, hogy komoly kapcsolat nincs csak alkalmizik mindenki
2013. júl. 27. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
Pedig van, aki komoly kapcsolatot szeretne:)
2013. júl. 27. 19:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Külsőddel nincs semmi gond, szép csinos lány vagy. Hány éves vagy?
2013. júl. 27. 20:13
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es

25 vagyok

2013. júl. 27. 20:27
 16/17 anonim ***** válasza:
25, az pont jó :)
2013. júl. 27. 21:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel olyan pasit aki hajlandó veled egy hónapig vagy tovább levelezni?Ennyi idő alatt jól meg lehet ismerni valakit és ha valami gyanúsat tapasztalsz bármikor véget vethetsz neki.A szélhámosok nem szánnak rád ennyi időt,ha pár nap alatt nem érik el amit akarnak akkor maguktól lekopnak.

Én mindig irigyeltem Tom Hanks-t és Meg Ryan-t a filmbéli kapcsolatukért,ha végül nem jöttek volna össze akkor is életre szóló élmény egy ilyen ismeretség.Nem is akartak egymásba szeretni egyszerűen csak megtörtént.

2013. júl. 27. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!