Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar? Normális kapcsolatként vagy csak olyan "unalom űzésként" tekint kettőnkre?
Figyelt kérdés
A történet annyi, hogy van egy barátnőm aki elég csinos és nőies. ezért elég sok srác is nyomul rá. őszinte leszek, én sem nézek ki rosszul elég sportos alkatom van, elegánsan öltözök ( nem egoista vagyok ). és a barátnőm úgy veszem észre nem veszi komolyan a kapcsolatot...pl. jövőhéten megyek 1 hétre edzőtáborba, és csütörtökön találkoztunk 2 órát mert ő utána a barátnőjével lesz akivel azelőtti nap is együtt volt...és ez nem esett valami jólm mert tudta hogy 1 hétig nem látjuk egymást. sokszor lemondja a találkákat. de viszont amikor vele vagyok nem tűnik úgy mintha ne szeretne, mindig puszilgat, ölelget, állandóan bújik...és ez nagyon meg kavar hogy most hogy érezhet mert sajnos nem mutatja ki az érzelmeit kicsit sem. szerintetem amolyan "barátság extrákkal" tekint rám, vagy mit gondoltok, mi tévő legyek? Értelmes válaszokat kérek szépen! köszönöm előre is :) 15/F2013. júl. 21. 11:33
1/3 A kérdező kommentje:
Elnézést, elírtam..." szerintetek amolyan barátság extrákkal tekint rám?" így akartam írni :)
2013. júl. 21. 11:35
2/3 ManderleyRe válasza:
Attól nem lesz jobb, hogy mi megmondjuk, hogy szerintünk mi a válasz, mert nem ismerjük egyikőtöket sem igazán, de kérdezd meg őt. Ez így, amit elmondtál, nem hangzik jól, de ő hány éves? Veled egyidős?
3/3 A kérdező kommentje:
16 :)
2013. júl. 21. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!