Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért kerestek általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F

Figyelt kérdés
Miért jó az ha idősebb? Szerintem az a legjobb, ha egyidősek a felek, mert úgy lehet meg igazán a harmónia. Én legalább is így gondolom. Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

2016. márc. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem törvényszerű, hogy jóval idősebb pasira hajtsanak a huszonévesek. Persze ismerek ilyen párokat is, de mifelénk az egyidős (+/- 2-3 év) párok a megszokottak.
2016. márc. 7. 19:40
 62/64 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen harmónia nincs a velem egykorúakkal. Mindenkinek más. Van,akinek tényleg a pénz tetszik,vagy az egzisztencia,vagy a biztonság. Én meg nem iszom,nem bulizom,és nem vagyok könnyen kapható. Automatikusan úgy alakult,hogy a gimis srácokat nem érdeklem,pedig külsőre nincsen gond velem,csak nincs téma. Akaratlanul kerültem közel egy idősebbhez,sose hittem hogy korkülönbséggel lesz kapcsolatom,de iszonyat jól kijövünk. Azóta más srác is közeledett elég komoly szándékkal,szintén jóval idősebb. Ők látnak bennem valamit,nem csak egy lyukat. Tudnak udvarolni úriember módjára,és igen,tényleg ad egy fajta biztonságérzetet,ami nekem pont megfelel. 18/l
2016. márc. 7. 23:49
 63/64 monstercreampie válasza:
A primitív leveled után azt hiszem nem a koroddal van a baja a lányoknak hanem az alacsony intelligencia kvócienseddel. Azt viszont nem fogod kinőni sajnos.
2016. márc. 8. 13:07
 64/64 anonim ***** válasza:
2016. márc. 10. 21:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!