Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F
"2+ évvel fiatalabb lány meg nem kell már. Nekem már az is sok."
És akkor ez mi, ha nem általánosítás, drága barátom? :) Miért is nem akarsz akárcsak 2 évvel fiatalabb csajt? Nyilván megvan az oka, mint ahogy nekem is nagyon meg a nyomós ok, amiért nem akarok se fiatalabb pasit, se velem egyidőset.
Mi vagyok én egyébként, szeretetszolgálat, hogy mindig adjak újabb és újabb esélyt a velem egyidősnek, hátha majd pont ő lesz a kivétel? Egy idő után már nem fog izgatni, hogy lehet ő más lesz, mert addigra elvették tőle a kedved.
"Remélem megjàrod az idősebb ipsékkel is" Na ennyit a te érettségi szintedről.
Ti ùgy érzitek, mekkora nagy àszok vagytok.
Süt belőled a rossz indulat, gyerekesség.
Azèrt, mert te és szerencsétlen tàrsaid, akik nem tudnak összeszedni egy csajt, ismeretlen embereknek kivàntok rosszat.
Ne csodàlkozz, hogy érett férfiak(!!!!) kellenek. Mert ez a viselkedés, amit tanùsìtasz, mindenre vall, csak épp nem férfias jellemre.
Ne durcizzàl, ez van!
Arròl senki nem tehet, hogy a neten kell sirànkoznotok, hidd el, megvan az oka!!!!!
Tudod a világ nem ennyire fekete és fehér. Nem csak akkor lehettek egy hullámhosszon, ha egyidősek vagytok, megmondtam már, hogy ez úgy baromság, ahogy van. Nem mondom, hogy ilyen nincs, de az esetek többségében nem ez látszik beigazolódni.
Az, hogy a két fél egyidős, nem jelenti hogy agyilag is ugyanazon a szinten állnak! Nagyon könnyen fordulhat elő és lő is fordul, hogy az egyik érettebb és komolyabb, mint a másik fél. Na megsúgom neked ott nem lesz semmiféle harmónia. És eddig beigazolódott az, hogy az idősebb férfiak érettebbek, mint fiatalabb társaik. Tehát ha választanom kéne egy 30 éves és egy 22-23 éves között, gond nélkül választanám a 30 évest.
Nem lehet ennyire bekategórizálni a dolgokat. Rólad pedig lerí, hogy közel nem vagyok olyan érett, mint amilyennek hiszed magad. Itt durcizol, gyerekesen viselkedsz és nekem kívánsz rosszat, nekem, akit még csak nem is ismersz. Ez sok mindent elárul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!