Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért kerestek általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F

Figyelt kérdés
Miért jó az ha idősebb? Szerintem az a legjobb, ha egyidősek a felek, mert úgy lehet meg igazán a harmónia. Én legalább is így gondolom. Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

2016. márc. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 ~OnLány~ ***** válasza:

Mert a körülöttem lévő fiúk gyerekesen viselkednek,akik olyan idősek,mint én.

Még az egy év év különbség is elmegy,de nekem jobb így,hogy 3 év van köztünk.Így is néha nehéz a gyerekes viselkedésével,nemhogy még egy olyan időssel legyek,mint én.

De nem mindenkinek ugyanaz a jó,számodra az a megfelelő,ha egyidősek vagytok,de szerintem többet azt szeretik,ha a barátjuk idősebb. Ha 10 év lenne köztünk,még az is megfelelne.

Amúgy ha egyidősek lennénk,biztosan nem volnánk egy hullámhosszon.

2016. márc. 5. 16:43
 52/64 anonim ***** válasza:

"Úgyhogy mi lenne, ha ahelyett, hogy kor alapján döntenétek, inkább megismernétek a másikat?"

Köszönöm a lepontozást.

Számomra ez azt jelenti, hogy akik lepontoznak, nem értenek egyet azzal, amit írtam. Tehát szerintük nem kell megismerni a másikat, anélkül is 100%-osan el lehet dönteni, hogy milyen érett, csak a kora alapján.

2016. márc. 5. 16:56
 53/64 anonim ***** válasza:
25%
Mert az idősebb hapsi pénzesebb általában, meg ha +10 évet nézünk akkor akár már lakni is lehet nála és el lehet cuccolni otthonról.
2016. márc. 5. 17:03
 54/64 ~OnLány~ ***** válasza:
52. El som olvassák és lepontozzák,ezt szokd meg. :)
2016. márc. 5. 17:23
 55/64 anonim ***** válasza:

Csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani.

Én valahogy mindig az idősebb korosztállyal találtam meg a közös nevezőt!

A velem egyidősek roppant gyerekesek voltak, még a gimiben is. Persze szerencsére egy-két kivétel mindig akadt/akad.

Engem a nagyobb korkülönbség sem zavar. Nagyobb alatt 10-12 évet értek. Nem ez a fontos, hanem hogy egy hullámhosszon legyünk. Tőlem akár fiatalabb is lehet, csak jól működjön köztünk minden.

24/L

2016. márc. 5. 17:50
 56/64 anonim ***** válasza:
0%
Idősebbekkel jövök ki. Pont, hogy a velem egyidős 20-as korosztállyal nem azonos a gondolkodásmódom. Egy 20-25 éves srác el tud hívni moziba, diszkóba, gyorsétterembe, viszont nívósabb, igényesebb helyre nem.
2016. márc. 5. 21:09
 57/64 anonim ***** válasza:

"Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

"

Ez azért nem feltétlen igaz, ha csak az egykori osztálytársaimra gondolok...

Én nem keresek idősebb párt, pár évnyi különbséget tudok csak elképzelni, pedig már közel vagyok a 30-hoz. Szóval ilyen is van.

2016. márc. 5. 21:25
 58/64 anonim ***** válasza:
82%

Na, én leszek csak igazán lepontozva...

Párom és köztem 27 a korkülönbség, köszönjük, boldogok vagyunk.Nem mellesleg soha nem volt még ilyen fantasztikus a szexuális életem.

Nem utolsósorban mellette megvan az a biztonságérzetem, amit egy velem egykorú férfi nem tudna megadni.

30/N

2016. márc. 6. 09:23
 59/64 monstercreampie válasza:

Kedves Kérdező!

Érdekes, hogy meg vagy sértődve a válaszokon, miszerint a hölgyek az idősebb (biztosabb) pasikra hajtanak. Egyenesen fel vagy rajta háborodva :D Gondolom nem nagyon van csajod de harmóniáról beszélsz... Tapasztalat? Törődj bele, a kis bugrisok ritkán kellenek olyan NŐKnek, akik már a jövőjüket tervezik. Tapasztalatból mondom szintén. 35F (barátnőm 24, együtt élünk 3 éve)

2016. márc. 7. 12:33
 60/64 anonim ***** válasza:

Engem huszonévesen is kivert a víz a velem egykorúaktól, sőt tizenévesen is már, most meg 30 évesen elképzelhetetlennek tartom az életem egy velem egykorú férfi oldalán.Nekem jelenleg tényleg a fantasztikus szex dominál, másodsorban biztonságérzetem van mellette.

De konkrétan, kedves kérdező: szerintem nagyon kicsi az esélyed egy veled egykorú lánnyal összejönni.

58-as voltam

2016. márc. 7. 13:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!