Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért kerestek általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F

Figyelt kérdés
Miért jó az ha idősebb? Szerintem az a legjobb, ha egyidősek a felek, mert úgy lehet meg igazán a harmónia. Én legalább is így gondolom. Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

2016. márc. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Nálunk én, a nő vagyok az idősebb 3 évvel. 26 voltam mikor összejöttünk. Ennek már 9 éve, 5 és fél éve vagyunk házasok, gyerekünk is van.
2016. márc. 5. 15:11
 42/64 A kérdező kommentje:
#42 Sok boldogságot. :)
2016. márc. 5. 15:12
 43/64 anonim ***** válasza:
92%

#37: Mit érzel sértőnek? Én nem mondtam, hogy te kihasználod a nőket egy szóval sem, hisz nem ismerlek.

Az sértő, hogy leírtam őszintén, hogy annyiszor égettem már meg magam ezzel a fiatalabb/egyidős kombóval, hogy nincs már kedvem újra próbálkozni? Akkor igazán sajnálom, de nem tudok mit csinálni. Én sem úgy születtem ám, hogy csak idősebb pasival jövök össze, de tettek arról, hogy így gondoljam.

Én is sértőnek érzem pl, hogy azt kívántad fázzak rá az idősebbekkel is... Pedig aztán én neked nem mondtam semmi olyat, amivel így kellett volna reagálnod, de ha azt mondom a korod és az érettséged megmagyarázza azt a bizonyos kommentet, ismét megsértődsz.

2016. márc. 5. 15:18
 44/64 anonim ***** válasza:
3%

Gondolkozz, idősebb korban meg már a fiatal pasi kell nekik.

Akkor mégis mi áll ennek a hátterében?

Mindig olyan pasi kell nekik, akik náluk jobbak. Sosem elégednek meg azzal, amit ők is tudnak nyújtani.

2016. márc. 5. 15:23
 45/64 A kérdező kommentje:
#43 Egyébként arra még nem gondoltál, hogy benned van a hiba? Most lehet te sértődsz meg... Könnyű ezzel takarózni, hogy megjártam velük mert éretlenek stb..
2016. márc. 5. 15:24
 46/64 anonim ***** válasza:
93%

#45: Nem sértődök meg, mert nincs amiért. :) Én tudom, hogy a kor volt a probléma, nem pedig más. Nem vagyok tökéletes, bennem is van hiba, pl. elég türelmetlen vagyok és lobbanékony stb, ezt vállalom is, de tudom kezelni a dolgot, ezekben a kapcsolatokban viszont nem ez volt a gond. Nem lehetett velük komolyan beszélni, mindent elpoénkodtak és még számtalan sok hasonló "apróság". Nekem soha nem az volt az életem, hogy minden héten talajra igyam magam és egyik ágyból menjek a másikba.. Tehát nem takarózom ezzel a dolog, ugyanis ez valóban így volt. Valóban rém éretlenek voltak.

Mellesleg meg kell hagyni elég érdekes, hogy már csak itt ennél a kérdésnél is mennyi olyan lány írt, akik hasonlóan jártak a fiatalabb és velük egyidősekkel. Ez sem véletlen úgy gondolom.

2016. márc. 5. 15:31
 47/64 anonim ***** válasza:
85%

Folyton azzal jöttök, hogy minden nő a pénzes, jóképű, magas, izmos pasikra bukik..mert ti mindenhol ezt látjátok.

Na akkor tessék. Mi meg (nem mindenki, de azért vagyunk elegen) folyton azt tapasztaljuk, hogy egyszerűen a velünk egyidősekkel, vagy alig idősebbekkel nem passzolunk, mert egyszerűen teljesen mások az igényeink.

2016. márc. 5. 15:41
 48/64 anonim ***** válasza:
7%

Nagyon durva általánosítások vannak itt a kérdező és a válaszolók részéről is!

Úgy írtok, mintha az érettség meg a kor abszolút egyenlőek lennének egymással. A legérettebb lány, akit ismerek, másfél évvel fiatalabb nálam, pedig rengeteg velem egyidős, vagy idősebb lányt is ismerek, és a legtöbbjük meg se közelíti ezt a fiatalabb lányt

Úgyhogy mi lenne, ha ahelyett, hogy kor alapján döntenétek, inkább megismernétek a másikat? Írom ezt a kérdezőnek is, meg a válaszolóknak is.

2016. márc. 5. 16:18
 49/64 anonim ***** válasza:
42-es vagyok. Abszolut egyetértek az utolsóval. A kor és az érettség nem mindig függ össze, mutatja ezt a mi példánk is. Volt neken nálam 8 évvel idősebb barátom is és katasztrófa volt.
2016. márc. 5. 16:29
 50/64 anonim ***** válasza:
Elnézést nem 42-es hanem 41-es.
2016. márc. 5. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!