Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért kerestek általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F

Figyelt kérdés
Miért jó az ha idősebb? Szerintem az a legjobb, ha egyidősek a felek, mert úgy lehet meg igazán a harmónia. Én legalább is így gondolom. Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

2016. márc. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
#30 Na ez szerintem igaz.
2016. márc. 5. 14:37
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, lesz olyan, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak, de ha ilyen megjegyzéseket teszel, az nem vall érett gondolkodásmódra, függetlenül attól, hány éves vagy, ha 60 évesen írnál ilyen hisztis beszólásokat, akkor sem gondolnálak érettnek. Az életkor nem garancia semmire, de az emberek társkeresési preferenciáit a tapasztalataik befolyásolják. Neked az a tapasztalatod, ezért választasz úgy, másnak más a tapasztalata, azért választ úgy, te olyan körökben mozogsz, más másféle körökben mozog. Türelem, és vetkőzd le a hisztit, akkor majd érettebb leszel, ha megtanulod elfogadni más álláspontját is.
2016. márc. 5. 14:38
 33/64 anonim ***** válasza:
94%

#30: Nem kell keverni a szezont a fazonnal, itt nem arról beszéltünk hogy 20on éves lányok a 40 fölötti pasikkal állnak csak le, akiknek mellesleg van feleségük, családjuk és a szerető pozíciót töltik be.

Nálam azonnali kizáró ok, ha a kiszemeltnek barátnője/felesége/családja van. Nem mászok foglalt hapsikra, szerintem ez lenne normál.

Itt leírtuk a tapasztalatainkat, hogy miket éltük meg a fiatalabb és velünk egyidősekkel, illetve az idősebbekkel. Ez van, ezek tények, a saját bőrünkön tapasztaltuk, változtatni ezen nem lehet, bármennyire is akarnak egyesek.

2016. márc. 5. 14:39
 34/64 anonim ***** válasza:
4%
Nem kell magyarázkodni 68%-os. Ti elvárjátok, hogy a férfiak megbecsüljenek titeket, és a korotok ellenére ne gondolják azt zsigerből, hogy komolytalan, megbízhatatlan nők vagytok, de fordítva ez a tisztelet már nincs meg ;)
2016. márc. 5. 14:42
 35/64 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem magyarázkodás, itt mindenki leírta mit tapasztalt, de miért is nem lepődök meg, hogy azon vannak egyesek, hogy ezt minél inkább kiforgassák és ellenük fordítsák.

Tudod, pont annyit várok el, amennyit adok is, ennyit erről. :)

Lehet ezt még csűrni-csavarni, ettől még a férfiakhoz és a korukhoz való hozzáállásom semmit nem fog változni, max még inkább erősödik bennem, az ami eddig is.

2016. márc. 5. 14:45
 36/64 A kérdező kommentje:
Én sértőnek érzem akkor is 68%-os. Sosem volt célom, hogy kihasználjak nőt, erre már rögtön elutasítana csak a korom miatt. Persze, hogy frusztrál ez a hozzáállás.
2016. márc. 5. 14:48
 37/64 anonim ***** válasza:
92%

Oké, akkor zavarjon. De ha mindenkire rátámadsz aki azt mondja hogy idősebb pasit szeretne attól jobb lesz? Miért nem fogadod el, hogy van x nő akinek nem felelsz meg, de ott van a többi akinek igen...?

2016. márc. 5. 14:50
 38/64 A kérdező kommentje:
#38 Elnézést, nem gondoltam át. Így már jó lesz?
2016. márc. 5. 14:59
 39/64 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ha holnap találkozol életed szerelmével, akivel majd egymás mellett öregedtek meg (soha nem tudhatod, mikor és hogyan botlasz bele, anyai nagyszüleim pl. úgy találkoztak, hogy nagymamám elütötte nagyapámat biciklivel), mit fog számítani az összes többi nő, akihez úgysem illettél volna?
2016. márc. 5. 15:02
 40/64 A kérdező kommentje:
#40 Ilyet még nem hallottam, hogy valakit elütöttek biciklivel. :D De azért köszi pozitív hozzászólást, aranyos vagy. :)
2016. márc. 5. 15:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!