Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok. Miért kerestek általáb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F

Figyelt kérdés
Miért jó az ha idősebb? Szerintem az a legjobb, ha egyidősek a felek, mert úgy lehet meg igazán a harmónia. Én legalább is így gondolom. Akik korban egyformák, azoknak a gondolkodásmódja is hasonló lehet.

2016. márc. 5. 13:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
89%
Így jártál. Nálam az ideális kor a + 3-10 éve a férfi javára. Nálam fiatalabbal egészen biztos, hogy nem kezdenék, ahogy velem egyidőssel sem.
2016. márc. 5. 14:11
 12/64 VirágésBence ***** válasza:
100%
Köztünk is van pár év, egyszerűen azért, mert így állunk egy érettségi szinten. A barátaim is idősebbek nálam, a fiúk meg aztán főleg nem velem egy szinten vannak. Mondok egy példát. 24 fiú van az osztályunkban, ebből ötöt tudok mondani aki komoly kapcsolatot szeretne, az összes többi hetente váltogatja a nőit mert az milyen menő már. A lányok 17en vannak, ebből 2 olyan van, aki nem akar komoly kapcsolatot és folyamatosan csak pasizik. Ezért nem szeretnék velem egykorú fiút. Mert nem hasonlóak az elképzeléseink, én komoly kapcsolatot szeretnék érzelmekkel, bizalommal és persze a szex is kell, ők viszont csak a szexre mennek általában.
2016. márc. 5. 14:12
 13/64 A kérdező kommentje:

"az összes többi hetente váltogatja a nőit mert az milyen menő már"

Menő? Inkább szánalmas parasztok.

2016. márc. 5. 14:15
 14/64 anonim ***** válasza:
92%

#4: És ha igen, akkor mi van? Nem értem ezen sokan miért lepődnek meg. Mint mondtam volt már fiatalabb barátom, volt velem egyidős is és tőlem 1-2 évvel idősebb. Mindegyikkel ráfáztam. Én ha párkapcsolatban gondolkodok, akkor hosszútávú és kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnék, ehhez pedig ÉN idősebb pasit tudok elképzelni, minimum 5-6 évvel, de, ahogy említettem a 8 se lenne sok számomra.

Nap, mint nap látom az egyetemen a velem egyidős srácokat akiknek az az életük, hogy bulizzanak és csajozzanak. És mindemellett ismerek idősebb férfiakat is, akik pedig normális, stabil kapcsolatra vágynak.

Kinek ez, kinek az, de egy tuti: én se fiatalabbal, se velem egyidőssel nem kezdenék még egyszer.

2016. márc. 5. 14:16
 15/64 A kérdező kommentje:
#14 Sok sikert. Remélem megjárod az idősebb ipsékkel is.
2016. márc. 5. 14:18
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként kérdező, te is azt mondtad hogy 2+ évnél fiatalabb nem kell. Miért? :) Milyen alapon?

Te is kor alapján ítélsz. Nekem ez nem gond, szíved joga, de akkor ne problémázz azon, ha más is ezt teszi.

17/64 anonim ***** válasza:
100%
Éééééés pont a 15ös kommented miatt nem kezdünk ilyen korú fiúkkal. :)
 18/64 anonim ***** válasza:
95%

#14: Tudod, mit? Egy percig nem tudlak sajnálni, amiért nincs esélyed a veled egyidős lányoknál, nem véletlenül!

Hasonló jókat kívánok én is neked, már egy ideje teljesen jól elvagyok az idősebb pasikkal, te pedig forrjál csak a saját levedben, ha ettől jobb neked..! :)

Ui.: Pont ez a kommented az oka annak, hogy a büdös életbe nem kezdnék velem egyidőssel!

2016. márc. 5. 14:20
 19/64 A kérdező kommentje:
Felidegesít, hogy azért mert te megjártad a veled egykorúakkal ezért már más veled egykorúnak se adsz esélyt. Akkor ez mi, ha nem általánosítás?
2016. márc. 5. 14:21
 20/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem direkt kerestem az idősebbeket,hanem úgy adódott,hogy egy sokkal idősebben találtam meg a másik felem.Lehetett volna tőlem fiatalabb is,ha ugyanezt érezném mellette.Nem így megy az élet,hogy eldöntöm,hogy velem egykorúval leszek boldog,mert mások ezt várják el.
2016. márc. 5. 14:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!