Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok. Miért kerestek általában nálatok idősebb párt magatoknak? 22/F
"az összes többi hetente váltogatja a nőit mert az milyen menő már"
Menő? Inkább szánalmas parasztok.
#4: És ha igen, akkor mi van? Nem értem ezen sokan miért lepődnek meg. Mint mondtam volt már fiatalabb barátom, volt velem egyidős is és tőlem 1-2 évvel idősebb. Mindegyikkel ráfáztam. Én ha párkapcsolatban gondolkodok, akkor hosszútávú és kiegyensúlyozott kapcsolatot szeretnék, ehhez pedig ÉN idősebb pasit tudok elképzelni, minimum 5-6 évvel, de, ahogy említettem a 8 se lenne sok számomra.
Nap, mint nap látom az egyetemen a velem egyidős srácokat akiknek az az életük, hogy bulizzanak és csajozzanak. És mindemellett ismerek idősebb férfiakat is, akik pedig normális, stabil kapcsolatra vágynak.
Kinek ez, kinek az, de egy tuti: én se fiatalabbal, se velem egyidőssel nem kezdenék még egyszer.
Egyébként kérdező, te is azt mondtad hogy 2+ évnél fiatalabb nem kell. Miért? :) Milyen alapon?
Te is kor alapján ítélsz. Nekem ez nem gond, szíved joga, de akkor ne problémázz azon, ha más is ezt teszi.
#14: Tudod, mit? Egy percig nem tudlak sajnálni, amiért nincs esélyed a veled egyidős lányoknál, nem véletlenül!
Hasonló jókat kívánok én is neked, már egy ideje teljesen jól elvagyok az idősebb pasikkal, te pedig forrjál csak a saját levedben, ha ettől jobb neked..! :)
Ui.: Pont ez a kommented az oka annak, hogy a büdös életbe nem kezdnék velem egyidőssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!