Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért nem képesek olvasni az emberek?

Figyelt kérdés

Pedig nem kilométeres profilszövegről van szó.

Kitöltök sok adatot, hogy minél pontosabb legyek úgymond, erre a többségnél már 1-2 üzenet után kiderül, hogy sz@rtak az egészre, és kapásból olyanokat kérdeznek, ami ki van írva a profilon. Majd amikor megmondom, hogy el kellene olvasni a profilt, mert ott minden szerepel, még én vagyok a bunkó és kiállhatatlan, akivel még beszélni sem lehet.

Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, de nem értem. Egyes emberek miért nem képesek elolvasni a profilt/leírást/adatokat? És nem a kép "tereli el a figyelmüket" mert először fel se raktam magamról, és úgy is ezt tapasztaltam.

2016. márc. 1. 08:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
71%

Kedves 82%-os!

Igen, fent voltam társkeresőn, és a véleményemet az én, meg az ismerőseim tapasztalata alapján írtam!

Nem általánosítottam, de a véleményem akkor sem változik, továbbra is azt gondolom, hogy társkeresőn az emberek 80-90%-a felszínes idióta. Hogy te hova tartozol, döntsd el magad.

A férfiak többsége képes akár 50 lányra is ráírni egyszerre, tökmindegy, hogy mi áll a profilján. Úgy vannak vele, hogy ha az 50-ből akár 1 visszaír, már az is siker, arról nem is beszélve, hogy a férfiak többsége szexrandit keres.

Megértem, hogy a lányok unják akár elolvasni is azt a temérdek levelet, amit kapnak, de ők is csak annak írnak vissza, aki szinte fullos.

De ez nem csak társkeresőn van így!

Fent vagyok egy nyelvtanulós oldalon, ahol a világon mindenhonnan vannak fent. És folyamatosan azt tapasztalom, hogy a fiúk kiírják, hogy nekik csak lányok írjanak, a lányok meg azt, hogy nekik ne írjanak fiúk! Miért? Mert rengeteg az olyan dilettáns balf @sz, aki egy idegennyelvekkel kapcsolatos oldalon akar randizgatni, flörtölni. Na ezt felettébb undorítónak tartom.

2016. márc. 1. 13:36
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

"Miért? Mert rengeteg az olyan dilettáns balf @sz, aki egy idegennyelvekkel kapcsolatos oldalon akar randizgatni, flörtölni"

Ezt bármire lehetne írni...

"rengeteg az olyan dilettáns, aki az utcán akar randizgatni, flörtölni"

"rengeteg az olyan dilettáns, aki a könyvtárban, olvasásnak fenntartott helyen akar randizgatni, flörtölni"

"rengeteg az olyan dilettáns, aki egy iskolában, tanulásnak fenntartott helyen akar randizgatni, flörtölni"

"rengeteg az olyan dilettáns, aki egy parkban, kutyasétáltatásnak, pihenésnek fenntartott helyen akar randizgatni, flörtölni"

Mindenre lehet morogni, ha negatív vagy.

Szerintem a nyelvtanulós oldalon való ismerkedés nem olyan gáz.

2016. márc. 1. 15:36
 13/15 anonim ***** válasza:
2-es:Én regisztráltam egy jóképű férfi képeivel és a csajok így is csesztek legalább annyit írni,hogy bocs kamugép,nem tárgyalok veled.Egy volt ilyen.Úgy 25 levélből kb. ha 8ra érkezett válasz.Amúgy Elyas M'Barek képeit használtam,akit a magyarok olyan hú de sok filmből nem ismerhetnek,de német vígjátékokból inkább.
2016. márc. 5. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:
75%

Én egyszer kíváncsiságból regisztráltam lányként társkeresőre (fiú vagyok). Nem raktam fel semmilyen képet, és semmilyen adatot nem töltöttem ki. (csak a magasságot meg a súlyt meg az életkort) Akartam képet kirakni, csak el kellett menjek itthonról. Pár óra múlva hazaértem, megnéztem írt-e valaki. KEREKEN 40 ÜZENET ÉRKEZETT!

Hogy szortírozzam nagyjából őket:

- Fele kb "szia. szex?" szintű

- Pár üzenet normális volt, de az üzenetben semmit sem mondott el magáról az illető, vagyis inkább nekem úgy tűnt, hogy unalomból írt.

- Az összes többi ctrl+c --> ctrl+v típusú, szemmel látható sablonszöveg volt.

Így már megértem, hogy a lányok sokszor el se olvassák a szöveget, és nem is válaszolnak. Megjegyzem még egyszer: semmi kép, pár adat, és pár óra után 40 üzenet! Később még több jött, de letöröltem magam.

Viszont ugyanúgy vannak felszínes, ostoba lányok is. Náluk sem értem, hogy hogyan akarnak maguk mellé párt, amikor már a profiljukban hazudnak. (kedves vagyok, érzelmes, visszaírok mindenkinek --> miközben olyan kis gesztusra em képesek a hatalmas egójuk miatt, hogy legalább egy "nem"-et visszaböfögjenek)

Sok ismerősöm volt fent társkeresőn, lányok és fiúk egyaránt, így a tapasztalatokból elmondható, hogy társkeresőn a férfiak úgy 90%-a csak szexre hajt, aztán majd max a szexből alakul valami, a nők többsége meg az álomherceget keresi, akit persze soha sem fognak megtalálni. Nem érdemes időt pocsékolni társkeresőre, a normális ember ott nagyon ritka.

2016. márc. 6. 09:44
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert felszínesek és nem akarnak semmi energiát belefektetni a társkeresésbe.
júl. 2. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!