Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a 30 feletti nőknek egyre nehezebb társat találniuk mivel nőnek az igények viszont csökken a szingli normális férfiak száma?
71%: Tudod mi "nem vall még túl nagy intelligenciára"? Az hogy amiket idéztél, azokat mind csak azután írtuk, hogy a barátnőd megírta a 12-es válaszát. Olvasd már el azt is légy oly szíves.... Egészen addig senki nem vádolta semmivel. Újra elmondom tehát: nem magát védte.
Ilyesmit nem kéne azért benézni, pláne olyasvalakinek aki már régóta ide jár.
És te 68-as: Tényleg nem ismerlek, lehet hogy alapvetően nem vagy rossz arc, de amivel itt indítottál az nem erre engedett következtetni. Plusz a 61-es sem úgy értette szerintem hogy pénzért márpedig bárki megkapható. Nem is értettem miért kellett egyből így nekiesni.
Amivel indítottam az pont olyan pökhendi stílusú volt mint az, amire reagáltam. Érdekes a másik srácot miért nem oltod le a vergődése miatt? Azért eléggé le lett degradálva ott a női nem, azt nem tagadhatod. És ezt nem csak az gondolja így aki épp átéli, tehát lásd a pár nélküli elvált 30-asokat, hanem úgy eleve bárki. Igenis nagyképű és lealacsonyító úgy ahogy van, ezért nyilt ki a bicska a zsebemben :) De igen ahogy előttem leírták annyira egyszerű ilyenkor a "mert te is ilyen vagy" jelzőt a másikhoz vágni. Mi az nem lehet véleményem? Szerintem ez az oldal azért van.
És igen normális stílusban is le lehetett volna írni ahogy a legutóbbi hozzászólásomban, de miért tettem volna? Én mindenkivel olyan hangnemben vitázok amilyet ő is képvisel. És igen jól látod nem vagyok rossz 'arc" csak őszinte :)
"Magyarországon rengeteg ehhez hasonló boldog pár él,"
Valóban, bizonyára azért van napi 500+ párkapcsolati problémás kérdés a GYIK-en. Mert "mindenki boldog"
Akár a kommunizmus csak még ott "minden ember egyenlő"
itt "mindenki boldog".
De mondok valami ujjat tudod a boldogság az egy szubjektív fogalom és lehet h a magamfajta szerinted "nyomi" viszont én semmit sem teszek kényszerböl.
Ellenben meggyőződésem h a kapcsokból van a problémák 90%-a.
Pl Kinek milyen dolgai vannak egyéni szokásokból adódó problémák, gyerek nevelési dolgok... Ezt egy ideig az ember (már mint a boldog kapcsos) nyeli nyeli nyeli aztán kipukkad a rozsszín kis lufija és megkeresi az X-edik pasiját mert az előző nem jó és aztán tovább tovább újra meg újra. Persze ameddig tudja csinálni.
Lehet h én vagyok a nyomi viszont legalább van saját házam meg kocsim időnként még külföldre is elugrok ide oda. Nem kapok síró görcsöt h nincs pénzem dolgokra pl ha véletlenül bedöglik valami azonnal ki tudom cserélni .Csak tavaly nyáron lett az egész ház komplett felújítva. De igaz a pénz nem számít BAZ megyében is élhetsz a gettoban kit érdekel.
Am meg az érzelmek mulandó dolgok a nagy szerelem könnyen fordul hatalmas gyűlöletbe. Persze én csak egy nyomi vagyok de vigyázz nehogy igazam legyen és majd az utsó hamutartón is vitatkozz majd a korábbi nagy Ő-vel mikor váltok.
Kellemetlen lesz :D Na szia.
Tanulj már meg szöveget értelmezni. A sok boldog pár meg a mindenki boldog nem ugyanaz! És én egy szóval nem írtam hogy minden pár boldog. Hagyd már a ferdítést, ha megkérhetlek. A GYK meg aztán nagyon hiteles forrás ilyen tekintetben. Ránézésre sok a troll, hülyegyerek, egyesek napi szinten járnak fel ide sírni, és írják ki a hülyébbnél hülyébb kérdéseket. Én nem ezt veszem alapul, hanem szétnézek a környezetemben.
A pénz :) Bocs de te marhára kompenzálsz ezekkel az anyagiakkal mert mást sem teszel csak ezt hajtod minden hozzászólásodban. Most komolyan hol itt az összefüggés? Szerinted csak az élhet jól aki szingli, aki meg kapcsolatban él vagy házas automatice a BAZ megyében gettó életszínvonal? Mert kicsit ez jön le a soraidból. Hogy neked meg van ez meg az és elmehetsz ide oda, bármit megvehetsz. És?? Ha teszem azt lenne egy társad akit nem az említett gettó aljáról szednél össze ugyanúgy megtehetnéd (megtehetnétek) ugyanezt csak közösen..De tudod te ezt jól, csak valahol jó érzés az anyagiakba kapaszkodni, ezzel vigasztalódni. Igen de meddig? Tudod egy nap neked is lejár a fent említett szavatosságod, és nem nem vergődök és kötekedek, de van az a pont amikor már nem leszel te sem ekkora mellénnyel a pénzedre, mert rájösz mit vesztettél a hülye nőutálatoddal. Gondolom lehetsz vagy 30 vagy még annyi sem. Ebben a korban tök buli, vannak haverok, tuti akad még olyan akivel lehet sörözni eljárogatni, de majd csak várj, ha eltelnek az évek, azt fogod látni hogy itt egy házasság, amott egy gyerek, és igen bipp bipp te meg ott maradtál magad, mert már egy haver sincs akivel lehet közös programot szervezni. Majd remélem akkor visszaolvasod a nagyzoló kommentjeidet és megérted miről beszélünk neked. Majd akkor is beszélj kérlek ilyen lekezelően a nőkről, mikor már te is abban a korban leszel ha lenne is hipp hopp gyereked mehetnél görbe bottal a szalagavatójára. Nagy élmény ám. Nem csak biológiai óra van hanem hagyományos értelemben vett óra is, ami mindenkinek egyformán ketyeg.
A párkapcsolati problémákhoz írtakhoz meg inkább nem is fűzök hozzá semmit. Gondok lehetnek bárhol, de normális ember ilyenkor megoldja azokat nem egyből lecseréli a másikat. De ehhez is kell egy fajta érettség, meg szeretet a másik felé. Gondolom ez neked mind magas.
de vigyázz nehogy igazam legyen és majd az utsó hamutartón is vitatkozz majd a korábbi nagy Ő-vel mikor váltok
Dögöljön meg a szomszéd tehene is mi? Az tetszene gondolom.
Szánalmasak a magad fajta emberek, akik más kárából, vagy boldogtalanságának kívánásából akarnak önmaguknak boldogságot szerezni. Erre mondják röviden tömören azt hogy lelkinyomorék :)
Szívd csak a fogad nyugodtan, vannak még emberek bőven akik egyetértésben nevelik a gyereküket és nem kerül sor hamutartón vitázós válásra. Tudom rossz maga a gondolat, de törődj csak bele. Az anyagias eszmefuttatásodról meg annyit, hogy vannak gazdag CSALÁDOK is, ehhez mit szólsz? Rossz lesz neked 40-50 évesen ahogy egy szem boldogságod a pénzed lesz amit majd ölelgethetsz. Bár ilyen helyesírással ami neked van, én kétlem hogy bármilyen szellemi munkát el tudnál látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!