Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg a 30 feletti nőknek egyre nehezebb társat találniuk mivel nőnek az igények viszont csökken a szingli normális férfiak száma?
Nem tudom másnak mennyire nehéz, de nekem nem nehezebb, mint 10 évvel korábban. Sőt...
Az igaz, hogy az igényeim nőttek. De szerintem nincs olyan ember, aki ugyanazt akarja 21 évesen, mint 10 évvel később. Akkoriban kinéztem 15-nek, szörnyen öltözködtem amihez jött egy kis önbizalomhiány, és mégis tapadtak a fiúk. Mostanra magabiztos lettem, vállalom önmagam, nem akarok másnak látszani mint amilyen vagyok, és a véleményemet sem szoktam magamban tartani. Tudom mi áll jól, milyen ruhák előnyösek, és mi az ami felejtős. Jelentkező akad bőven most is, és nem csak elvált pasik gyerekkel. A biológiai óra nálam még nem ketyeg, de nem is szülnék akárkinek gyereket. Sokan azt hiszik, hogy ha egy nő betölti a 30-at, akkor rögtön összejön az első szembe jövővel, akármilyen is legyen az, és minden vágya, hogy potyogtasson pár kisbabát neki. Biztos vannak ilyenek is, de nem mindenkinek a szaporodás az életcélja. Én pl. nem akarok minden áron kapcsolatot, ezért nem is görcsölök rá, nem érzem azt, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene, hogy én vagyok a tökéletes számára.
mert aki olyan h saját lakás kocsi jó állás... az már válogat.
:D Szóval simán találsz valami pénzéhes rifkét akit barom mód majd eltarthatsz, mert ugye lóvé nélkül szóba nem állna veled :) aztán a hátad mögött jöhetnek a jópasik :D :D tényleg bakker de irigylésre méltó életed van..de van egy rossz hírem, én meg az ilyen 30+-os pasik helyében nem lennék, mert szánalmas hogy pénz meg autó nélkül átnéz rajtatok minden nő...:) mert akin nem, az ennyi idősen már komoly kapcsolatban él, családja van. Tehát verheted a nyálad a pénzedre, csak az a baj hogy CSAK arra tudod mert az nélkül pont az a lúzer az ilyen pasi mint 10 éve volt :D aki meg ilyen nagymenő annál nem fordult semmilyen kocka mert 20on évesen is minden héten más nője volt..maga miatt, a kinézete miatt :)) te meg csak próbáld ezt leutánozni a "kocsi pénz állás" kombóval :D
tudod aki vesztes.....
Juj de piák lettünk :) Ahhoz képest h nem vagyok állom pasi nem is egy csaj jött volna össze velem. Ennyit erről.
És tudom ciki vagyok mert van saját lakásom és azt csinálok benne amit akarok. Senki hülyeségét nem kell meghallgatom.
Míg ti kétségbe esetten vadásszátok a pasikat a családosdihoz.
Persze ciki vagyok mert nincs "családom" szerintem egy jó társaság is bőven megfelel ennek.
Ja és csak MO-n legalább 1 millió ilyen ciki ember él.
Aki többségében nem luzer, csak épp nem te kellesz neki.
:D célszemélyt tévesztettél kisbogát. Huszonéves vagyok és boldog párkapcsolatban élek :) Tehát ez most nem jött össze. Milliószor jobb nekem mint neked aki, igen olyan ciki hogy pénz nékül egy nő nem jönne vele össze. És igen nincs családod, nem is lesz, közöd nincs a hagyományos értelmbe vett párkapcsolathoz ahol nem a ház kocsi jó állás miatt van egy nő a férfival. Amit te művelsz az k.vázás csak finomított kiadásban.
Képzeld én meg egy olyan jól működö kapcsolatban élek ahol nem kell meghallgatnom senki "hülyeségét", mert a párommal értelmesen, tartalmas el lehet beszélgetni, de legalább nem vagyok megkeseredett magányos kis nyomi :) És Magyarországon rengeteg ehhez hasonlkó boldog pár él, akik nem cikik, épp csak neked soha nem lesz ilyenben részed...
várj segítek. rosszlanyok.hu vagy valami hasonló, siess pént költeni. :D
#12,14: Szánalmas a vergődésed. Nagyon magadra vetted ezt az inget, de nem is csodálom; a hozzászólásaid alapján szerintem te is pont az a fajta lehetsz, akinek idővel "lejár a szavatossága".
De én nem vitatkozni akarok (nem lenne értelme, lévén te sem tudod hogy mit beszélsz, még saját magadnak! is sikerült ellent mondanod...), csak szerintem jót tenne neked ha kicsit visszavennél az arcodból, és magadba néznél, nehogy te is 40 évesen vakard majd a fejed, azon gondolkozva hogy hol hibáztál, miért nem találtál magadnak normális társat.
Igen, tudjuk, te most is "boldog párkapcsolatban élsz", csakúgy mint mindenki más aki ezt ilyen görcsösen igyekszik bizonygatni, és mint minden huszonéves lány, aki már a sokadik 1 éves kapcsolatára próbálja ezt jelzőt valahogy ráerőszakolni...
Szóval csak egy jó tanács: gondolkozz el ezen a dolgon, még nem késő.
aki már a sokadik 1 éves kapcsolatára próbálja ezt jelzőt valahogy ráerőszakolni...
A 8 év az nem a sokadik 1 éves...de annyira jót derülök azon hogy látatlanban ismered az életem :) az meg hogy megmondtam a véleményem nem bizonygatás, épp csak szemléltettem egy más nézőpontból az életed. De ahelyett hogy az én sorsomon aggódsz talán nézz magadba mert te leszel az aki 40 évesen irigykedik majd a haverokra hogy megvan a boldog kapcsolat család gyerekek, te meg majd hozzábújhatsz az autódhoz :) vagy a fizetős csajokhoz....de igen igen tudom mit képzelek én hogy beolvasok egy ilyen tökéletes életű embernek mit tudhatok én a sok évemmel a nem idézőjeles kapcsolatomban...
Amúgy ezt is birom, aki leírja ide a véleményét az vergődik és boldogtalan. Amúgy komoly összeget tettem volna rá hogy megkapom látatlanban is ezt a nagy "igazságot" magamról, addig se a saját nyomoroddal kell törődnöd. Sajnállak, és akinek az arca túl nagy az te vagy.
Bocs hogy bele szólok, de azért fiúk kicsit leállíthatnátok magatokat. Mi abban a vergődés ha megvédi magát valaki a nem létező vádakkal szemben? Nem kiélt pasira vadászó harmincas ahogy állítottátok, és ezt le merte írni. Akkor ő már nagyképű boldogtalan ember? Oké a stílus "egyedi", de azért ti sem panaszkodhattok, lényegében amilyen az Adjon Isten olyan a fogadj Isten...
Ez a szavatosság duma meg mi? Szerintem előbb utóbb mindenkinek lejár, a férfiaknak is, az idő múlik...Tehát ha ez valami nagy sértés akart lenni szerintem semmi értelme de mindegy :)
36/ házas nő, lehet ócsárolni.
Nem vádoltátok semmivel?
"Míg ti kétségbe esetten vadásszátok a pasikat a családosdihoz"
"e is pont az a fajta lehetsz, akinek idővel "lejár a szavatossága"
"nehogy te is 40 évesen vakard majd a fejed, azon gondolkozva hogy hol hibáztál, miért nem találtál magadnak normális társat. "
Lehet mi nők vagyunk túl érzékenyek de ezek a mondatok látatlanban elég erősek, és egytől egyik arra engednek következtetni hogy valami tyúkeszű plázában lézengő 30as nőcihez beszélnél. Közben fogalmad sincs ki ül a monitor mögött. Én elég rég olvasgatok itt, és az a meglátásom, ha valakinek nem tetszik egy vélemény, automatikusan válogatott cifra jelzővel illeti a másikat, és hirtelen az élete legnagyobb szakértőjévé válik.
Bocs hogy ezt mondom, de itt akinek savanyú a szőlő a kis haverod aki kirobbantotta az egész vitát a cifra hozzászólásával. Persze vannak ilyen nők, szó se róla, de talán nem kéne mindenkit egy kalap alá venni a kora alapján, mert nem vall túl nagy intelligenciára.
És bár a "kishölgy" stílusa lehet nem a leg szalonképesebb, remekül ki tudta szűrni kinek is lett itt a tyúkszemére lépve az pedig nem ő.
És még egy jó tanács, pénzre nem nagyzolunk, mert sok tárgyias dolgot meg lehet venni vele, de családot szeretet, tiszteletet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!