Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy egy nőnek társkeresési "problémája" van, amikor napi 500-1000 férfi próbálkozik egy átlagos nőnél is?
Figyelt kérdés
Egy társkeresőn napi 50 levél az alap még egy csúnyácska nőnek is, ha mondjuk fel van regelve 5-6 társkereső weboldalra és mondjuk van facebook-ba, esetleg még csinál is valamit az életben, akkor bővel megvan a napi 500+ próbálkozó. Azok között biztos van gyökér is de biztos van intelligens, jóképű, gazdag, sportos testű férfi is.
Hogy lehet, hogy a mai világban elvétve ugyan, de még van szingli lány/nő? Azokkal valami nagyon nagy gáz van lelkileg vagy a személyiségükben?
2016. febr. 27. 12:19
51/66 anonim válasza:
A k..vázást a 44-es, 76%-os kis senkinek szántam, csak közben írtak mások is. ja elnézést,hogy nem születtem jóképűnek és ezért minden nő elutasít, és a nem tetszésemnek hangot merek adni.Levegőt esetleg vehetek rondaként?
52/66 anonim válasza:
Felőlem azt csinálsz, amit akarsz. :)
53/66 anonim válasza:
Megengeded,hogy azt csináljak,amit akarok, nagyon kedves vagy :) Amúgy nem is vagy annyira szép,ahogy írod magadról. :)
54/66 anonim válasza:
Nem megengedtem, csak leszrom. :) Rólam meg azt gondolsz, amit akarsz, a legkevésbé sem érdekel.
55/66 anonim válasza:
Az a baj,hogy nem csak gondolom,hanem tudom. :)
57/66 anonim válasza:
Egyébként nem hinném,hogy mindent leszarnál,amit csinálnék, hisztérikus rohamban törnél ki, de nem csinálok semmi rosszat,nem vagyok egy állat. :)
58/66 anonim válasza:
Hisztérikus rohamban törnék ki.. Micsoda hatás.
59/66 anonim válasza:
"Minden bizonnyal. ;)" Pontosan! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!