Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetséges, hogy egy nőnek társkeresési "problémája" van, amikor napi 500-1000 férfi próbálkozik egy átlagos nőnél is?
Egy társkeresőn napi 50 levél az alap még egy csúnyácska nőnek is, ha mondjuk fel van regelve 5-6 társkereső weboldalra és mondjuk van facebook-ba, esetleg még csinál is valamit az életben, akkor bővel megvan a napi 500+ próbálkozó. Azok között biztos van gyökér is de biztos van intelligens, jóképű, gazdag, sportos testű férfi is.
Hogy lehet, hogy a mai világban elvétve ugyan, de még van szingli lány/nő? Azokkal valami nagyon nagy gáz van lelkileg vagy a személyiségükben?
28as a legyen munkája meg a gazdag az két külön dolog.közmunkásnak is van melója de messze nem gazdag.a kinéz valahogy pl 7-8/10 meg a 10/10 az szintén.
esetleg egy ronda nem túl okos gyári munkás csaj aki kövér is az mire fel akar jó pasit?ilyen a világ? hát iylen de ez beteges,ne állítsuk már be úgy mintha normális lenne.
39es fáj az igazság?ne járasd le magad.bár már jó páran megtették a női nemből.bölcs maradtál volna ha csendben maradtál volna.
cáfolni tudod?hány magányos férfi van és hány nő? sztem férfiből több van.nem is kevéssel.egy átlag alatti férfinak esélye sincs,de ugyanúgy csak nőként viszont van.de gondolom szerinted ez is a férfiak hibája.mért nem születtek mind gazdagnak és jóképűnek:D
Utolsó te akkora primitív hülye vagy...Mert persze minden párkapcsolatban élő féfi üti a nőjét, mi? Meg a fogát veri ki. Hol élsz te putriban?? Vagy csak fáj a tudat hogy vannak rendes pasik is akiknek van valakijük. Dolgozd fel.
Veled akkor sem jönne össze senki ha valami hú de jó pasi lennél, mert olyan irritáló, túlzó rájátszó egy agyalágyult vagy hogy lassan übereled az összes itt lévő haverod.
46 ezt jól benézted sztem nem nekem szántad.ha igen akkor baj van.
47 a helyedben én inkább sírnék.bár az ostobaságod valóban vicces.
56%-osnak igaza van. ha neked is jóképű gazdag pasid van akkor mit osztod az észt hogy a nőknek nem az kell.vizeletet prédikálsz közben meg méregdrága whisky-t iszol.
És valóban jóképű..miért ne lenne? Szép, csinos, sportos nő vagyok, megtehetem, hogy válasszak. Miért ne tenném? Ha eléd tennének két nőt, azonos belső értékekkel, akkor te is azt választanád, akihez jobban vonzódsz.
A párom pedig nem egy bunkó sggfej. Egy odaadó, hűséges férfi, akinek minden mozdulatából látszik, hogy mennyire szeret.
Szóval igen.. Preferencia. Megfelelő személyiség --> vonzó külső. És szerencsére még ma is vannak értékes férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!