Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy egy nőnek társkeresési "problémája" van, amikor napi 500-1000 férfi próbálkozik egy átlagos nőnél is?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn napi 50 levél az alap még egy csúnyácska nőnek is, ha mondjuk fel van regelve 5-6 társkereső weboldalra és mondjuk van facebook-ba, esetleg még csinál is valamit az életben, akkor bővel megvan a napi 500+ próbálkozó. Azok között biztos van gyökér is de biztos van intelligens, jóképű, gazdag, sportos testű férfi is.

Hogy lehet, hogy a mai világban elvétve ugyan, de még van szingli lány/nő? Azokkal valami nagyon nagy gáz van lelkileg vagy a személyiségükben?

2016. febr. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a világon nincs olyan nő, akinél ennyien próbálkoztak volna. Nagyon megkeseredett ember lehetsz, akinek kevés az empátiája. Inkább magadon változtass, fejlődj, szerezz önismeretet, mert ez a hozzáállás nem vonzó egy nőnek sem. Nekem is vannak társkeresési problémáim nőként, de nem kezdem el magyarázni az okokat, mert nem találnék nálad nyitottságra, megértésre, feleslegesnek tartom.
2016. febr. 27. 12:51
 12/66 anonim ***** válasza:
100%

Elég elrugaszkodott szám ez a napi 500-1000 próbálkozó... Átlagos lánynak tartom magam, de hidd el h nem futnak utánam naponta 500-an :D Az utcán nem szoktak leszólítani, face-n kb évente érkezik 1 db üzenet, ami próbálkozásnak minősíthető, de sajnos az ilyen "szyjja nagyon teccel meg ismernéllek" jellegű üzenetekkel nem nagyon tudok mit kezdeni... Társkeresőztem egy darabig, ott tényleg volt olyan h napi több levél is jött, de ezeknek általában a nagy része csak dugni akar, arról nem is beszélve, hogy ha vidéki vagy és a közeledben keresel partnert, akkor máris sokkal kevesebb emberből válogathatsz, mintha pesti lennél.

A kérdésedre válaszolva, azért vannak a nőknek is társkeresési problémái, mert -ahogy a szóban is benne van- TÁRSat keresnek... Szexhez nyilván könnyebben hozzájutnak, mint a pasik, de ha normális kapcsolatot akar, azért neki is meg kell dolgozni és keresgélnie kell...

Egyébként igen létezik olyan is akinél próbálkoznak napi 500-an is akár, csak az nem átlagos lány, hanem egyéb jelzőkkel szoktuk illetni :D (hozzáteszem náluk sem párkapcsolat céljából próbálkozik mind az 500-1000 pasi)

2016. febr. 27. 13:01
 13/66 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nő ténylegesen társat keres, a napi 50 levélből meg 49-50 olyan férfitól jön, aki szexpartnert keres. Na ezért.
2016. febr. 27. 13:02
 14/66 anonim ***** válasza:
100%

Hát én hamar feladtam a társkeresősdit. Igen, sok pasi ír. Tegyük fel kapok 50levelet,abbol van 30aki tetszik is(akinek nincs képe nem foglalkozom vele)`,`a 30ból van kb 10aki a környéken lakik. Aból a 10ből van kb 5,aki ébkézláb levelet is írt. Velük elkezdek beszélni,2vel nem akad el a beszélgetés.

A maradék kettővel talizom,aból az egyik élöben teljesen más mint netem keresztűl.

A másik pasi...pl beleköt abba h lányom van (oké,megértem,bár kint van h van egy gyerekem,akkor ha zavarja minek írt).

Kötöttek már bele abba hogy buszvezető leszek,h gyerek mellet h tarthatok Piabtllt - milyen felelötlen vagyok, nő létemre Thai Boxolok...stb,stb.

Ez az én tapasztalatom.

Aról nem is beszélve hogy sokan olyan levelet írnak,amin csak röhögni tudok. Pl "valyon illik rád az üvegpipellő",na és én pl még ilyenekre is válaszolok.

A másik meg hogy sok pasi csak sexet akar,van aki munkanélküli,van akinek a nem tölti ki az egéssz életét. Tehát kevés a normális pasi. Na meg nő is.

Szerencse van egy nagyon jó pasim,minden értelembe,aki a lányom is imádja. Jó és különleges a kapcsolatunk.

Szoval a lényeg h kevés a normális férfi/nő a tárkeresökön.

2016. febr. 27. 13:07
 15/66 anonim ***** válasza:
Pitbullt * bocsi a töbi hibáért.
2016. febr. 27. 13:11
 16/66 anonim ***** válasza:
93%

Most kaptam 2 privát üzenetet. Az egyik az itteni kommentemre volt válasz, a másik meg az általam feltett kérdésre egy levél. Ugyanattól a pasitól, fél perc eltéréssel, és mindkét levélben ismerkedni akar.

Az ilyet hogy vegye komolyan az ember? Lehet, hogy ez valakinek 'próbálkozás', de én az ilyet nem tudom annak venni.

2016. febr. 27. 13:18
 17/66 anonim ***** válasza:
100%

Ez azért van, mert abból az 50 emberből 40 férfi ír 100 nőnek még rajtunk kívül, mert nekik mindegy, csak lyuk legyen... És ezt mind ki kell szűrnie annak, akinek TÁRS kell, nem csak egy pasi/csaj/egyéjszakás.

Akkor marad 10... és igen, nem mindegy a távolság, nem mindegy, hogy mit írt, hogy fogalmazta meg, nem mindegy a kinézet, stb. 10ből már nem olyan nehéz 8at 'kiselejtezni', és akkor tényleg csak 1-2 marad.

2016. febr. 27. 13:35
 18/66 anonim ***** válasza:
35%

16-os ezek szerint megrögzött gyk.függő vagy aki ide jár röhögni és kérdéseket kiirni?Ugye jól értelmezem?

Szerinted Te nem vagy szánalmas???

Mert szerintem eléggé!!!!

2016. febr. 27. 13:35
 19/66 anonim ***** válasza:
84%

Na Te Tajparasz. 4éves kapcsolatbol született a gyerek ,nem felcsináltattam magam...az h tönkre ment más téma. A másik proli vagy ám Te. Azért vagyok buszvezető,mer ahoz volt kedvem.

És aki nem tud elfogadni miért is kellett volna beérjem vele? Amikos ő meg egy munkanélküli,csoró idióta.

Nézd meg a mostani pasim. Izmos,férfias,értelmes,dolgos és jé még kedves is és a lánzom is imádja. Sokan irigyek,elhiheted.

Te meg ugyis csak egy alacsony,ocsmány lúzer vagy. Ha tévednék elnézést. 😉

Ja és a buszvezető álásal többet keresek,mint sok diplomás. Ugyhogy bekaphatod. 😘 szivem.

2016. febr. 27. 13:37
 20/66 anonim ***** válasza:
100%

17.

Mondom:

-50-ből aki ír, 30 nem is velem egy városban lakik

-A maradék 20-ból 5 nem néz ki jól

-A maradék 15-ből 10 öt percen belül rátér a szexre témaként

-A maradék 5-ből 4-nél meg kiderül, hogy valami elkeseredett szűzfiú/nagyotmondó senki/nőgyűlölő lúzer/stb...

A valóságban lehet hogy más a férfiak közti arány, de társkeresőkön kb ez a helyzet

2016. febr. 27. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!