Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges, hogy egy nőnek társkeresési "problémája" van, amikor napi 500-1000 férfi próbálkozik egy átlagos nőnél is?

Figyelt kérdés

Egy társkeresőn napi 50 levél az alap még egy csúnyácska nőnek is, ha mondjuk fel van regelve 5-6 társkereső weboldalra és mondjuk van facebook-ba, esetleg még csinál is valamit az életben, akkor bővel megvan a napi 500+ próbálkozó. Azok között biztos van gyökér is de biztos van intelligens, jóképű, gazdag, sportos testű férfi is.

Hogy lehet, hogy a mai világban elvétve ugyan, de még van szingli lány/nő? Azokkal valami nagyon nagy gáz van lelkileg vagy a személyiségükben?

2016. febr. 27. 12:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
3%
"A maradék 20-ból 5 nem néz ki jól" Na megint csak kiderült,hogy az a baj,hogy nem elég jóképű az,aki rájuk ír. Ennyi! Akkor maradjanak egyedül a g..cibe, vehetnek vibrátort, gumit húzhatnak a kígyó uborkára,aztán játszhatnak magukkal, többet nem érdemel egyik felszínes semmire való nő sem.
2016. febr. 27. 13:46
 22/66 anonim ***** válasza:
89%

Te lehet tudnál olyan növel sexelni,aki nem tetszik (luk luk,csak a keret más),azért mert nagyon hiányod van.

De bocs,én nem tudnék olyan pasival aki nem tetszik.

2016. febr. 27. 13:53
 23/66 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 34 éves ocsmány-alacsony! Örülök, hogy megfogadtad a tanácsom és erre változtattad a felhasználóneved! :D :D :D

Így már tényleg micsoda image-d van! :D

Amúgy ez az 500 levél szerintem is sok. Már leírták nagyon jól az okokat is.

Meg ez a társkeresőzés...élőben sokkal jobban lehet ismerkedni. Ott pár másodpercen belül kiderül/érezhető, hogy bejövünk-e egymásnak. Ha nem akkor meg lehet menni a következőre. Viszont ehhez bátorság kell és vállalnia kell az embernek önmagát és a viselkedését is!

2016. febr. 27. 14:11
 24/66 anonim ***** válasza:
96%

Ugye ez csak provokáció? Milyen különleges szép csajnál próbálkoznak már napi ezren?? Nekem vannak szép és egyedül álló lány ismerőseim, és el is járnak otthonról de nem próbálkozik náluk 500-1000 pasas :D :D

de arra jó volt ez a kérdés hogy összefújja a szemetet ahogy nézem :DDD megjelentek a nőgyűlölők.

2016. febr. 27. 14:49
 25/66 anonim ***** válasza:
100%

Elég jó nő vagyok, üresjáratban, ami kb 2-3 hónapig szokott tartani, olyan 5-6 férfi próbálkozik, lehet ezzel is sokat mondtam.

Nem tudom honnan szeditek ezt az 500+..már máskor is olvastam. Fszság.

2016. febr. 27. 15:11
 26/66 anonim ***** válasza:
8%

kérdésre válaszolva:nem lehet megfelelni a hatalmas igényeiknek.csak azt tudnám milyen alapon vár el valaki olyat a párjától ami benne sincs meg?mit ér a nő külső szépsége ha a belső tulajdonságai finoman szólva is selejtesek.

hehehe... intelligens, jóképű, gazdag, sportos.ki keresi ezt? megmondom:sznob egoista anyagias felszínes nők. ez max néhány %-a a teljes férfi lakosságnak,vagy még annyi sem.nem jut belőle mindenkinek lányok.megérdemlitek a magányt.

2016. febr. 27. 15:31
 27/66 anonim ***** válasza:
78%

Sok ember szerint Én már azért is pénzéhes liba vagyok ,mert elvárom h a páromnak legyen álandó ,rendes munkája és tudjon bánni a pénzével.

Csínos vagyok,miér ne lehetne a pasim jóképű. Pl van autóm,had legyen már előny számomra,hogy a pasinak is van.

Igen ,sok olyan nő van ,aki nem túl elönyös,mégis várja a herceget és sokszór negkapja. Ennyi. Ilyen a világ.

2016. febr. 27. 15:57
 28/66 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező ezt a számot melyik ujjadból szoptad? Köze nincs a valósághoz. Társkeresős pasikból kösz nem kérek 90% értékelhetetlen. Vagy csak luk kell neki vagy defektes vagy messze van. Te se lennél kisegítve ha vállalatatlan lenne a felhozatal.
2016. febr. 27. 18:27
 29/66 ~OnLány~ ***** válasza:

28. "Pl van autóm,had legyen már előny számomra,hogy a pasinak is van. "

Ez azért kicsit nevetséges. Nehogy már azt keresd egy pasiban,hogy mindene olyan legyen,mint amilyen neked van,vagy mindene meglegyen,mint ahogyan neked is.

Szerintem tényleg igaza van néhány férfi nemű válaszolónak és kicsit egyet is értek egy szinten velük.

Sok lány/nő tényleg elvárja,hogy sportos legyen,pénzes,nagy baráti kör,magas iskolázottság..

Igaz,van ez így fordítva is,de azért a lányoknak kicsit könnyebb.Nem azért,mert sok idióta választ vagy privát üzenetet kapnak,de legalább vannak akik érdeklődnek.

Hány srác mondhatja el ugyan ezt? Hogy ő 10 privátot kapott naponta? Nem hiszem,hogy sokan.

Legalább a fiúk próbálkoznak.Igaz,vannak bunkóbbak,nyomulósabbak,de ne mondjátok már,hogy nem volt olyan,aki szépen írt rátok és tényleg ismerkedni akart veletek?

2016. febr. 27. 19:21
 30/66 anonim ***** válasza:
Biztos,hogy volt olyan, csak nem volt elég jóképű, vagy ép lemerte írni az aznapi problémáját és akkor már rögtön rá kell húzni a depressziós, defektes jelzőt.
2016. febr. 27. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!