Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem taszít az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem taszít az ilyen viselkedés?

Figyelt kérdés

Ha pl. neten kezdek el valakivel beszélgetni, aki amúgy elsőre szimpatikus lenne, de olyan szinten nyomul, hogy teljesen elmegy a kedvem attól, hogy folytassuk a beszélgetést. Már azelőtt, hogy élőben találkoznánk, csak egy-két kép alapján máris úgy beszél, mintha belémszeretett volna (nem a magam fényezésére mondom, egyáltalán nem tartom magam szépnek, csinosnak meg még annyira se), és úgy viselkedik, mintha már egy pár lennénk, plusz állandóan szexuális megjegyzéseket tesz. Nem vagyok prűd, sőt, de számomra akkor is undorító, ha valaki, aki elmondása szerint kapcsolatot keres, és nem egyéjszakás kalandot, már személyes találka előtt nekiáll "perverzkedni". És nem csak egy ilyenbe futottam bele, akikkel végül már azért nem beszéltem, mert taszított a viselkedése.

Mással is volt már ilyen? Csak én reagálok így ezekre?

19/L

2016. febr. 25. 19:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Engem már itt is találtak meg ilyenek, pedig én nem vagyok nyitott most társkeresésre sem. Csak beszélgetésnek indul, aztán egyszer csak előjönnek az ilyenekkel. No, én ott szoktam letiltani, szó nélkül, az ilyenek még azt sem érdemlik meg.
2016. febr. 25. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem is taszítana. Régen társkeresőztem még a chatek őskorában, és nem emlékszem hogy ennyire silány lett volna a felhozatal, igaz akkoriban még fényképezős telók se nagyon voltak, mindenki kép nélkül tolta, sokkal kónnyebb volt úgy ismerkedni.

Most viszont egy nem túl szép barátnőm társkeresésre adta a fejétm nagyon drukkolok neki hogy sikerüljön valakit találnia de nem lesz könnyű.

Szinte csak olyan pasik írnak rá akik dugni akarnak és még csak nem is titkolják. Van egy hapsi akivel dumálgat kb. 1.5 hete. A csávó rögtön azzal nyitott hogy jajdeszépvagynyuszikám, imádlak, 2 nap múlva mar állandóan a szexről akart vele beszélgetni és 4. nap kijelentette jó lenne ha találkoznának dugni. A csaj mondta köszi így nem tali, a csávó lelépett. Két nap múlva visszatért hozzá,gondolom nem nagyon talál más nőt.

A csaj is hibás, én már rég elküldtem volna a francba de hihetetlen mennyire béna a felhozatal pasik terén is.

2016. febr. 25. 20:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Szóval sajna akkor más is járt már így. Na igen, a másik, ami nagyon fura, az a becézgetés, kedves így, drága úgy, stb. Egy párkapcsolatban nagyon aranyos tud lenni az ilyen, na de egy idegentől ne már...
2016. febr. 25. 21:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez csak akkor érthető, ha nem mondjuk fél éve tart ez az "ismerkedés".
2016. febr. 25. 22:28
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem fél éve, max két napja, de van, amikor már fél óra után előkerül az ilyen téma.
2016. febr. 25. 22:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Akkor vagy csak szeret erről beszélni vagy ezen jár az agya elsősorban mert erre vágyik.

Bár az valóban elég taszító lehet, hogy 2 nap után már nyáltenger.

2016. febr. 25. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!