Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyek azok a női viselkedés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok a női viselkedés formák, amikkel garantáltan el lehet üldözni egy férfit? N

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 10:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A házisárkánykodás hatásos. Vagy a nyílt flörtölés és megcsalás is szerintem mindig beválik a célra. Én ugyan még nem éltem vele sosem, ha meg akartam szabadulni valakitől simán csak megmondtam neki, de azt beszélik, a folyamatos hiszti, veszekedés, követelőzés, akaratoskodás is célravezető. Lehetőleg minél irracionálisabban és gyakrabban. Ezt sem szokták szeretni.
2016. febr. 25. 10:37
 2/11 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Ajànlom figyelmedbe a "Hogyan veszìtsünk el egy pasit 10 nap alatt" c. filmet.

De szerintem: àllandô ellenőrizgetés, féltékenység, szabàlyozgatàs, trehànysàg, lustasàg, örökös cicomàzkodàs, avagy igénytelenség...

Önàllòtlansàg, hirtelen ennyi jutott eszembe...

2016. febr. 25. 10:41
 3/11 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Ja, talàn még flegmasàg és az idétlen röhögcsélés..Ezek bàrkit az őrületbe kergetnek...
2016. febr. 25. 10:50
 4/11 anonim ***** válasza:
Életuntsàg depi a màsik hanyagolàsa..majd veszi a lapot és elmegy
2016. febr. 25. 11:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Kérdező miért tetted fel ezt a kérdést,nem tudsz, megszabadulni valakitől?
2016. febr. 25. 11:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Sárkánykodás, ostobaság, kommunikáció hiánya, lágerparancsnok stílujegyek, agyonidealizált apuka agyonsztárolása, mcdonalds mint fő étkezési hely, plázázás, minden pénz elköltése, embertelen elvárások szexben (napi 3x3 óra, legalább 5 orgazmus/menet neki és úgy, hogy ő nem csinál semmit), flegmaság, "ikszdé" szó használata a nyelvben, kozmopolita-liberális-enteriőr jellem, öregasszony haj vágatása, férfias izomzat, fürdés elhanyagolása nagyon sokáig és utána kötelező orális szex "jobb az mint a pálpusztai" mondás "viccesen", resztelt máj zabálás és utána fingadozás, közben ezen is poénkodás...
2016. febr. 25. 11:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Lovaglás egy masik palin.
2016. febr. 25. 12:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Engem az idegesít legjobban ha valamiről beszél és teljesen rákattan meg akar győzni valamiről... Pl az új fogyókúrás módszerről és nem lehet lelőni... Csak mondja mondja mondja... Mondjuk ettől nem hagyom el, max elmegyek körbebiciklizem a balatont ha jó az idő :D
2016. febr. 25. 12:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Milyen az az enteriőr jellem?
2016. febr. 25. 13:20
 10/11 Titusztitusz ***** válasza:
Az ilyesmi szerintem egyénfüggő dolog...Engem pl. azzal lehet a legjobban "elüldözni", ha az illető hölgy megpróbál "féltékennyé tenni", előttem, a szemem előtt flörtöl más fickókkal,illetve elvárja azt, hogy én udvaroljak neki, meg mászkáljak utána...
2016. febr. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!