Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire gátlásos?
29 éves férfi vagyok, és eddig összesen 3 kapcsolatom volt ami hivatalos. nagyon nehezen ismerkedek, aki tetszik azt nem merem elhívni randira, vagy ha mégis, nagyon szánalmasan érzem magam közbe. és ha esetleg mégis tetszem a lánynak, akkor is iszonyú nehezen szánom rá magam, hogy összejöjjek vele, mert félek, hogy nem fog sikerülni a kapcsolat.
minden barátnőm után 3 évig egyedül voltam, és nem is nagyon erőlködtem hogy legyen valakim, mostmár nem esik annyira nehezemre elhívni lányokat randizni, ebben már úgy érzem fejlődtem, viszont nem tudok már igazán szerelmes se lenni mert félek hogy úgyis vége lesz és tökre nem érdekel.
mi lehet erre a szorongásra a megoldás?? lehet valaha normális kapcsolatom?
egyébként ettől eltekintve normális életem van, dolgozok, kollegáim nagyon kedvelnek, és több társaságba járok, van több jó barátom és ezen kívül meg vagyok elégedve az életemmel.
Talán, valamiféle megfelelési kényszer van benned az önbizalomhiány mellett. Emiatt félsz kötődni, és mindig ez jár a fejedben.
Ismerkedj sokat, talán megtalálod azt akibe szerelmes leszel. Olyat aki viszonozza, teljesen megbízol benne, ahogy ő is benned. Együtt könnyebb legyűrni ezt a gátlást. Egyedül nehezebb.
Nyilván az van, hogy elfogadod, beletörődsz ebbe, azért sem keresed annyira az igazit. Légy optimista, pozitív hozzáállású.
Tudni kellene, mi vezetett ide.
-Régi csalódás?
-Elégedetlen lennél a külsőddel kapcsolatban?
-Sok elutasítást kaptál?
A választ neked kell tudnod. Már jó úton haladsz hogy, fejlődtél annyira, hogy el merj hívni randira valakit.
Az ilyen lelki gyötrelmek, negatív hatással vannak az emberre. Ismerkedj és sodródj az árral. Engedd hogy vezessen valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!