Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két gátlásos ember mire számítson egymástól?
Zsák a foltját mindig megtalálja, ahogy szokták mondani.
Egymás mankói lesznek. A gátlásosságot lehet oldani, amint jobban megismerik egymást, és képesek megnyílni egymás előtt.
Az, hogy az ellentétek vonzzák egymást, ezzel azért vitatkoznék, mert nem minden esetben jó ez a hozzáállás!
3-as vagyok, még annyi, hogy az ilyen emberekkel szörnyen lehúztuk egymást. Még gátlásosabbak lettünk egymás mellett, feszültek voltunk, én a végén minden kezdeti vonzalmat elvesztettem a másik iránt. Úgyhogy hiába is próbáltam ilyen típusú emberekkel kapcsolatot.
A férjem jóval magabiztosabb, határozottabb jellem nálam és több ellentétes tulajdonságunk van, viszont vele teljesen megértjük egymást, én is magabiztosabb lettem mellette, kiegészítjük egymást, fejlődünk egymás mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!