Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek ez milyen viselkedés?
3 honapja beszelek, 2 honapja talalkozgatok egy pasival, es minden jol ment. Programokat csinaltunk, sokat bezselgettunk, nevettunk. Tegnapelott nekem szegezte a kerdest, hogy mi a velemenyem a kapcsolatunkrol, szerintem merre tart. Gyozkodott, hogy mondjam el eloszor en a velemenyem, majd mondtam, hogy o a ferfi, kezdje. Igen hosszas gondlkodas utan, zavartan kibokte, hogy o meg nem erzi a kapcsolat temat. Erre en ravagtam zavaromban, hogy en sem, es baratkent nezek ra. Erre mondta, hogy fantasztikus, mert vegig ezt erezte rajtam...(ezt nem tudom, mibol erezhette, max abbol, hogy tavolsagtartobb vagyok akkor is, ha tetszik valaki). Bucsuzaskor megjegyezte, hogy mit csinaljunk legkozelebb. Kamuzhatott az erzelmeirol, csak mert azt hitte, en nem akarok semmit, ezzel kikerulve a pofara esest, hogy o meg tobbet szeretne? Mert amugy kb mindig o hivott el, naponta keresett, es az utobbi talalkozon sem ugy nezett, mint aki legjobb baratot keres... Van neki eleg mar igy is.
25 lany, a gyerekes tortenet ellenere
> Erre en ravagtam zavaromban, hogy en sem, es baratkent nezek ra.
Itt rontottad el, itt siklott ki a dolog. Ha többet akarsz tőle, akkor mindd ki, nem kell szégyellni. Ha képesek vagytok nyíltan és őszintén megbesézlni, akkor próbáljátok meg még egyszer ezt!
>majd mondtam, hogy o a ferfi, kezdje
Hülyeség, ráadásul övön aluli ütés. Így a legkönnyebb elhárítani a felelősséget. HA van mit mondanod, akkor mondd, és ne a haszontalan nemi szerepekkel takarózz.
Hàt sztem ez ìgy veszett.
Te szereted, ő nem akar kapcsolatot, de nem kellett volna addig semminek történnie , mìg ez tisztàba nincs téve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!