Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Találkozgattam egy lánnyal minden jól alakult, bár kicsit fura volt hogy eldugottabb helyeken találkoztunk, ő nem hívott be magához, de énhozzám bejött, aztán minden előzmény nélkül elkezdett kerülni engem, kiderült hogy régóta van barátja. Azt mondta hogy nem szereti és hogy azért nem mondta el, mert attól fél hogy nem lát többet, meg hogy találkozhatunk. Higgyek neki? Vagy Keressek mást? Nagyon jól éreztem magam vele és megszerettem.2016. febr. 25. 13:58
1/3 anonim válasza:
Először is váljon meg a pasijától, utána a többi!
2/3 anonim válasza:
Ha nem szereti, minek van vele?
Itt valami nem tiszta.
3/3 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, a pasija menjen, utána jöhetsz te, ha meg a pasiját nem hajlandó ott hagyni akkor meg hagyd a fenébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!