Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Álmaim nőjének jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Álmaim nőjének jó állása, vagyona, egzisztenciája van. Lehet valaha esélyem nála?

Figyelt kérdés
Nagyon szerelmes vagyok az egyik kolleganőm barátnőjébe, már lassan egy éve. Gyönyörű, kedves, egy igazi macska minden mozdulatával. Sugárzik belőle az elegancia, a kellem, a finom, nőies jellem. Az öltözködésén is látszik, hogy van stílusa, megköveteli a minőséget, és nem rest költeni rá. 1000x jobb anyagi helyzetben van mint én. A legjobb ruháim összesen fele annyiba kerülhetnek, mint neki egy táskája. Nem tudom, hogy valaha képes lennék e olyan jómódot teremteni, mint ő. Nem merem megkérdezni eljönne e randizni velem. Mit tegyek?
2015. nov. 5. 23:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%

Persze, de te leszel a lány a kapcsolatban, így ő dug majd téged. Sajnos ez ezzel jár.

Pál apostol voltam, szexterapeuta

2015. nov. 5. 23:50
 2/11 anonim ***** válasza:
Attól még egy próbát megér, legfeljebb nem jön össze.
2015. nov. 5. 23:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, de ha nemet mond, nem tudom hogy teszem túl magam rajta.
2015. nov. 6. 00:00
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nos, ha az anyagi helyzeted miatt nem is, de a személyiséged miatt úgy sem illesz hozzá. Egy határozott, kifinomult, jó anyagi helyzetben lévő, önálló, modern nőnek, egy talpraesett igazi férfi kell, nem valaki, aki azon picsog, hogy nem meri elhívni valahova, meg túl se bírná tenni magát, azon, ha nemet mondana. Mit akarsz te tőle kisfiú?
2015. nov. 6. 00:14
 5/11 anonim ***** válasza:
65%

Egy ilyen nonek pont az olyen pasik jonnek be , mint Te. Ne aggodj, megvesz neked egy egesz ruhatarat is.

En ilyen no vagyok es azert tudom ezt irni. Neki nem szamit, h rossz fizetesed van meg rossz ruhaid. O nem fog lehizni meg eltartatnia magat veled. Nem fogja erdekelni, hogy mid van. Tudod hany gazdag pasas udvarolt volna neki es milyen keves szegenyebb. Ettol vagy olyan kulonleges.

Csak beszelj meg vele egy talalkozot. Ne mondd, h randi meg tetszik Neked. A szerenyseged es udvariassagod ( nem anyagi) fog tetszeni neki. Meg, h megmondhatja, mit akar. Ebben csak hatarozatlan pasi tud igazi oromet okozni tartosan. Hazassag szinten is ilyet fog valasztani, ha tudatosul benne, h az ilyen pasik teszik boldogga.

Szoval fel a fejjel es beszelj meg egy talalkozot.

2015. nov. 6. 00:40
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom ötös, de azért ne beszélj mindenki nevében. Én pl. mikor sokkal jobbat is kaphatok biztos nem akarok a hátamon cipelni egy tutyimutyi alakot. Attól különleges, hogy szegény és beszari? Még az anyagi helyzet hagyján, bár az a különbség is kiszokott jönni, mert nekem az anyagi helyzetemhez megfelelől céljaim, szokásaim vannak és egy idő után bäszná a csőrömet, hogy az úgynevezett férfit én viszem a hátamon, és ha gyerekünk lesz akkor is nekem kell ugyanúgy hajtani, mert hát szegényke heted annyit keres, mint én.

Lehet majd 45-50 éves korom után már megfelelne, csak legyen egy fiatal, de nem áll szándékomban egy magányos gazdag, elkseredett vénszatyorrá öregedni.

2015. nov. 6. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tutyimutyi, hanem félénk. Nem mindenki az alfa hímekre hajt (az alfa nőstények nem is jönnének ki velük). Persze aki azért akar gyereket vállalni, hogy ne kelljen dolgozni, annak nem ideális, az igaz. Hajrá, kérdező, szerintem próbálkozz :)
2015. nov. 21. 03:34
 8/11 anonim ***** válasza:

"Persze aki azért akar gyereket vállalni, hogy ne kelljen dolgozni"

Persze, hát a szülőszobáról is lehet menni vissza, ezzel nincs is baj, ha akar menni vissza az illető azonnal, de ha kell menni, mert a pasi a világon semmire sem képes csak arra, hogy félénk legyen az gáz.

2015. nov. 21. 18:19
 9/11 anonim ***** válasza:
attól, hogy félénk, még lehet jó munkaerő, a félénkeknek is van állásuk...
2015. nov. 22. 02:51
 10/11 anonim ***** válasza:

Igen, de itt nem arról van szó, hogy milyen munkaerő a cégnek, hanem arról, hogy egy gazdag nő a gazagságához illő életszínvonalon él, ahhoz a pénztárcához mérten gondolkodik, nyaral és a többi és a többi. És akkor összejön egy hapival, akit pénzügyek szempontjából a hátán kell neki vinni, mert hát nem ugyanolyan helyzetben vannak és nyilván ő nem akar lejjebb adni az életszínvonalból, szokásokból, de a férfi meg nem ér fel hozzá anyagilag, magának nem tudja finanszírozni a dolgot, hát a nőnek a hátára kell venni és cipelni őt is. Aztán ha eljutnak odáig, hogy gyerekük legyen, hát azt csak az tudja kihordani, akinek a hátán már eleve ott van a férfi is. És hát biztos nem azért fog szülni, mert nem akar dolgozni (micsoda hülyeség már ez) de az is biztos, hogy a férfi nem fogja tudni fenntartani az életszínvonalat hármójuknak sehogyan sem, és akkor a nő mehet vissza dolgozni, hagyhatja a gyereket a bölcsődére, vagy akárkire, mert hát apuka ugye képtelen. Ez azért elég kellemetlen egy dolog, és egyebek mellett ott fog ez is motoszkálni a nőben, hogy de akkor mire jó?

Mert ha ezeket leszámítjuk, akkor még mindig ott van az is, hogy a személyisége se valami top fogás, mert csak távolról meri csorgatni a nyálát a nőre és fosik elhívni is valahova...

Érted ez már együtt sok. Magához illők közül válogathat, több tucatból is. A kérdező jobb, ha visszamegy a saját ligájába játszani.

2015. nov. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!