Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásosként megtalálhatom valaha az igazit?
Figyelt kérdés
Erkölcsös, tisztességes életet élek. 24 évesen még nem volt szexuális kapcsolatom egy férfival sem, de nem azért mert én nem akartam ha nem mert a sors így hozta, ők szakítottak velem java részt.2015. okt. 2. 16:48
2/12 anonim válasza:
Miért ne találhatnád? Elmeséled, miért szakítottak veled?
24/F
3/12 anonim válasza:
Ha a vallás nem befolyásolja jelentős mértékben az életedet és a viselkedésedet, hozzáállásodat, akkor nem lesz baj.
4/12 anonim válasza:
Biztos. Mondjuk az is kell hozzá, hogy ne akard feltétlen hogy ő is az legyen és legyél benne a szexben, ha ott a helyzet. HA csakis vallásossal, akkor nehéz dolgod van már.
5/12 anonim válasza:
Egem is úgy neveltek, elvileg nem annyira számít, én félre tudom tenni a vallást amikor nincs itt az ideje. Az biztos, hogy nem érek rá templomba járni de úgy neveltek. Attól függ milyen szintű ez a dolog és miben nyilvánul meg.
25F
6/12 anonim válasza:
A gyülekezetben majd találsz egy tisztességes keresztény férfit meglásd ;)
7/12 anonim válasza:
Igen. Engem pl. nem zavarna, bár én nem kellenék neked, mert ronda vagyok.
8/12 anonim válasza:
Természetesen. De ez erősen függ attól, hogy milyen vallást és mennyire dogmatikusan követed.
9/12 anonim válasza:
Mit értesz "vallásos" alatt?
Ha hiszel Istenben (Allachban, Jehovában, Sívában, Buddhában, Tibi atyában...) az teljesen rendben vagy.
Ha viszont valláskárosul vagy, aki ramadánizik meg nem iszik sört, na az már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!