Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne esélyem nála?
Találkoztam egy lánnyal, nem akarom részletezni mert feleslegesnek gondolom(a munkahelyen). Jól elbeszélgettünk, hülyéskedtünk... Oda jött egy ismerősöm, ezt látván elkezdett hülyéskedni, h összeillenénk...
Én egész végig nem nyomultam a lányra, bár nagyon tetszett. Majd megkérdi a lánytól a haverom, h van-e barátja? A lány mondja h igen, több mint egy éve. A haverom erre azt mondja, h akkor az már komoly, lehet ő lesz az igazi? A lány: háát... úgy néz ki.
Majd a haverom megkérdezte, h tetszem-e én neki? Erre a lány zavarban volt nagyon, de azt mondta h igen.
A haverom nem szégyenlős :)
Sztetek lehetne esélyem a lánynál?
Köszönöm a kedves válaszokat.
Kicsit félreérthető volt a kérdés.
Szval 1x már megtettem ezt, h beleavatkoztam egy kapcsolatba. Akkor "enyém lett a csaj". Na de mit nyertem az egésszel akkor? Egy ellenséget, illetve egy olyan csajt, aki pár hónap múlva velem is megtette ugyanazt, talált "mégjobbat" és engem is elhagyott...
Nem is értem mit vártam a csajtól, h velem nem teszi meg?...
Ráadásul az ilyen munkahelyi kapcsolatok eléggé kellemetlenek ttudnak lenni, mikor véget érnek.(tapasztalat)
Én arra lettem volna kíváncsi, h mennyire valós lehet a válasza? Hisz majdnem elöttem kérdezte meg a haverom. Azért mondta-e ezt, mert én is hallottam? És nem akart megbántani. Vagy még annak ellenére is "bevallotta" h én is hallom?
Nem tudom érthető-e a kérdésem? :D
Na ez aztán a felfogás.. Tipikus, ha megdöglött a kutyám, nehogy már a szomszédé éljen.
Igen, ez gerinctelenség és gonoszság. Csak azért, mert tőled is vettek el nőt, nem kell erre alapozva neked is, lehetne ennél több eszed. Ez ovis, hogyha te is, hát akkor én is.
Nem idegen embereken kell kiélned magad és megbosszúlnod azt, hogy anno egy pasi elcsábította tőled a barátnőd. Mit tehet itt pl az adott nő pasija, hogy téged milyen sérelmek értek?! Semmit, mégis rajta bosszúlnád meg.
Különben is, aki igazán szeret, azt nem tudják elvenni, akit meg el tudnak, azért nem is kár.
ma 19:37
Egyetértek veled,a mai nőknek a szemét pasik kellenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!