Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18/L Minél többen írjatok! Bejövök neki? Hogyan csábítsam el? Mennyi az esélyem nála? 18/L
Van egy srác. Az évfolyamtársam, faktról ismerem. Ott már egy párszor hozzám szólt, más lányokhoz mondjuk nem. Bejelölt facebookon, lájkolja az összes képem és sok kiírásom. Írt is nekem sulis témában, amibôl aztán hosszú ismerkedôs beszèlgetés lett. Összesen háromszor chateltünk, és legutóbb (2 hete) úgy köszönt el, hogy kérdeztem beszélünk-e még, ô erre "mindenképp". Na azóta nem beszéltünk, én nem akartam írni, nehogy nyomulásnak vegye.
Ô egyebkent csendes fiu, es felenk is szerintem. Mindig ugy köszön hogy a nevemet is kimondja. :) Aranyos nagyon és azt hiszem én belezúgtam. De már suliban sem látom, mert elballagtunk, ráadásul a megyén belül más városban lakik.
Mit gondoltok? Szerintetek mennyi az esélyem? Tetszem neki? Mit tegyek, hogy ô kezdeményezzen?
Minél többen írjatok, köszi! :)
#1 Csak úgy odamenni hozzá nem tudok, mert más városban lakik, ahol nekem semmi dolgom. :/
#2 Például a humorérzéke tetszik, meg az hogy nagyon jószívû. Amúgy csak csajozás téren értettem hogy félénk, mert egyébként úgy látom hogy nem az. :)
Köszönöm az eddigi válaszokat, további meglátásokat is nagyon szívesen fogadok! :)
Kit érdekel ki írt legutóbb, most egy ilyen hülyeség miatt inkább elszalasztod a lehetőséget a sráccal?
Nyugodtan írhatsz neki, meg is kérdezheted mit csinál hétvégén, elhintheted, hogy ráérsz és unatkozni fogsz (már, ha tényleg ráérsz), akár még el is hívhatod találkozni, ha ő nem.
Ha akarod őt akkor írj rá amíg meg nem tudod mi a helyzet.
Szerintem most az történik,hogy mindketten ültök a gép előtt és a másikra gondoltok,de egyikőtök sem tesz semmit.Ez hülyeség,félre kell dobni a büszkeséget.
Szerintem is írhatsz neki, főleg ha félénk.
Mondjuk nem árt előtte megnézni az adatlapját hátha megismerkedett valakivel az elmúlt hetekben és ki van írva hogy: kapcsolatban vele: Tóth Juliska
Ha nincs Tóth Juliska akkor írj neki valamit amivel kicsit próbálod elütni hogy te kezdeményezel.
Például:
- na most meddig várjak még hogy írjál ?
- nem arról volt szó hogy beszélünk ? akkor ?
- nekem kell játszani a fiút hogy én írok elsőnek vagy mi van ?
Hátha felébred csipkerózsika álmából és rájön hogy kinek a lába között van f.asz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!