Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 18/L Minél többen írjatok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18/L Minél többen írjatok! Bejövök neki? Hogyan csábítsam el? Mennyi az esélyem nála? 18/L

Figyelt kérdés

Van egy srác. Az évfolyamtársam, faktról ismerem. Ott már egy párszor hozzám szólt, más lányokhoz mondjuk nem. Bejelölt facebookon, lájkolja az összes képem és sok kiírásom. Írt is nekem sulis témában, amibôl aztán hosszú ismerkedôs beszèlgetés lett. Összesen háromszor chateltünk, és legutóbb (2 hete) úgy köszönt el, hogy kérdeztem beszélünk-e még, ô erre "mindenképp". Na azóta nem beszéltünk, én nem akartam írni, nehogy nyomulásnak vegye.

Ô egyebkent csendes fiu, es felenk is szerintem. Mindig ugy köszön hogy a nevemet is kimondja. :) Aranyos nagyon és azt hiszem én belezúgtam. De már suliban sem látom, mert elballagtunk, ráadásul a megyén belül más városban lakik.

Mit gondoltok? Szerintetek mennyi az esélyem? Tetszem neki? Mit tegyek, hogy ô kezdeményezzen?

Minél többen írjatok, köszi! :)

2015. máj. 19. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem minden lényeges dolgot már elmondtak.

Bejössz neki. Esélyek mértékéről nem lehet nyilatkozni, de VAN esély, az biztos.

Találkozzatok, beszélgessetek. Akár valami ürüggyel is. Aztán később akár viccesen be is lehet ismerni, hogy csak ürügy volt... :)

2015. máj. 19. 20:25
 12/18 anonim ***** válasza:
Csak szimplán írj rá h mizu, hogy sikerült az írásbeli, vagy iylesmi... hm? :) ez nem nyomulás, hanem érdeklődés. hajrá!
2015. máj. 19. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Hány éves is vagy? Meg mennyi az életkorod? Szoktad ismételni magad? Szoktad ismételni magad? :-)
2015. máj. 19. 23:39
 14/18 A kérdező kommentje:

#13 Mond neked valamit a keretes szerkezet? Meg hogy ismétléssel nagyobb hatást lehet kelteni? Valamint az ismétlés a tudás anyja.

Mindenkinek nagyon köszönöm! Teljesen igazatok van, írok neki! :)

2015. máj. 20. 17:59
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Írjál majd hogy hogy sikerült a dolog :-)
2015. máj. 20. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Jjjja, keretes szerkezet, az zsír! Elnézést művésznő, hogy ezt nem vettem észre rögvest. ;-)
2015. máj. 21. 15:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Tegnap írtam neki, 5 és fél órán át chateltünk, és nagyon élveztem. :3 Csak azt nem tudom hogyan tovább? Hogyan tudnék arra utalgatni, hogy találkozhatnánk? :D
2015. máj. 21. 21:07
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

5 óra az nem kevés.

Ilyenkor arra kell figyelni hogy ki küld el kit.

Nem árt ilyenkor valami határt szabnod a dolognak és lelépni azzal az indokkal hogy dolgod van.

Ha már az elején a fiú úgy érzi hogy neki kell leléptetnie téged az nem kívánt dolog az ügy végkimenetelét illetően.

Tehát főleg az elején mindig legyél kicsit "kevés" a másiknak hogy ő akarjon téged.

Egyébként a sok dumcsi jó jel, hát kérdezd meg tőle hogy szeret-e személyesen is beszélgetni.

Esetleg ha menned kell valahova mond meg neki hogy fiú kísérettel jobban biztonságban éreznéd magad.

2015. máj. 21. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!