Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van nála esélyem?
Bonyolult, vagyis inkább érdekesen kezdődő megismerkedés volt.
Hétfőn elmentem egy helyre hogy eladjak egy autót, és itt dolgozott egy srác.
Elmondott hogy hol érem egy tulajt, majd beszélgetésbe kezdtünk.
Bemutatkozás és minden egyéb, majd azt mondta hogy esetleg számot cserélhetnénk, és délután elmehetnénk fagyizni ha gondolom.
Bele mentem a számcserébe, bár fagyi nem volt mert dolgoznia kellett, így ott megoldottuk a találkozást.
Azt mondta körülbelül egy éve már megtetszettem neki, egymás melletti városban élünk.Tudta a rendszámom szóval igaz.
Este még egy csók is elcsattant, mindketten akartuk.
(egyik régi barátnőm, azt mondta hogy ők már voltak együtt úgy, mert ez a srác ilyen kis csajozó gép, mondta hogy biztosan be fog próbálkozni, a csókot úgyis tapi követi, majd szex, velem ilyen nem volt, volt egy csók és nem is nyúlt sehová.)
Megbeszéltük hogy másnap azaz tegnap találkozunk és elmegyünk mekibe, értem jött, haza hozott, este 10től hajnal 3 ig voltunk együtt.
Jókat beszéltünk, néha megcsókoltuk egymást, azt mondta hogy ne folytassuk mert fél hogy baj lesz...azaz szex.
Nem nyomult, teljesen másnak állította be a barátnőm, bár mondta hogy őt nem hívta sehová.Este mikor haza hozott utána írt egy üzit hogy jó volt velem.
Azt mondta tetszem neki stb mára is megbeszéltünk egy mozizást, de sajnos le mondta mert dolga akadt, de hát ez ilyen előfordul, majd máskor be pótoljuk.
Csak nekem nagyon tetszik, és látom rajta hogy én is neki.
Természetesen kívánnám én is őt, de én nem szeretem az alkalmi szexeket.
Persze ezt nem közöltem vele, de mondta is hogyha akart volna már rám mászott volna.
Szerintetek van esélyem komolyabb dolgokra???
Egyébként kapcsolatról még nem beszéltünk, csak ismerkedés, de azt mondta hogyha úgy van úgyis lesz szex, ezt szerintem érthette arra is hogyha összejönnénk mint egy pár...vagy már magam sem tudom.
Teljesen rózsaszín köd van előttem, és már lehet hogy az írásom is kesze kusza.Lehet naiv vagyok, de nektek mi a véleményetek erről.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Egyébként 22 éves vagyok ő pedig 27
Ez csak lazán meg akar téged kefélni. De meg is fog, mert látszik rajtad, hogy naiv vagy.
"Ha úgy van úgyis lesz szex"?
Na, meg fog erőszakolni, hogy ennyire biztos benne?
Te dolgod mit teszel, de ez ilyen tipikus szúnyogcsődör lehet.
Ha jól értem, három taliból, randiból háromból kettőnél valami közbejött (én a fagyizni hívott, aztán dolgozni kellett...moziba hívott, aztán nuku tali) rossz pont, persze lehet így.
-Már említette a szexet, de kapcsolatról, más tervekről nem volt szó- rossz pont, erre nem tudok mentséget.
-Mi a fenének voltatok együtt első talin este 10-től hajnal háromig? Csak beszélgetés és csókok? Némi tapi esetleg? -na valahogy így kezdődnek az alkalmi kapcsolatok, rossz pont
Az hogy nem feküdtetek még le, az csak egy dolog,
Mégis, mi szól mellette? Valami mégiscsak nyomja a lelkedet, és kétségeid vannak a rózsaszín köd miatt, azért írhattad a kérdést ki.
Azért csak elültette a barátnőd azt a gondolatot benned, és amit eddig leírtál, nálam még nem cáfolat.
Próbálj meg három lépés távolságot tartani...mielőtt fejest ugranál valamibe, ez egyébként mindig bejön!
Akkor hamarább látod meg a józan fonákját a dolgoknak, és van időd dönteni!
Sziasztok! Haza ért pestről, mert oda el kellett menjen, és amikor haza ért írt egy üzit hogy összefutunk-e egy 10 percre, belementem.
Eljött be szerette, volna hívni a lakásba de oda már nem jött be. Fél óra lett a 10 percből, és egy picit azt gondolom hogy ennyire nem jó taktikus hogy el jön egy pici időre, behívom és visszautasít mert akkor egyből kaphatna az alkalomra hisz kettesben lettünk volna és bármi megtörténhetett volna.... ha már olyan kis nagy szájú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!