Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nő 2 gyerekkel és egy 27 éves férfi. Szerintetek bepróbálkozzak nála, lenne így esélyem?
Figyelt kérdés
Én vagyok a nő.2015. jún. 11. 16:17
2/8 anonim válasza:
Minimális a korkülönbség. Szerintem nyugodtan próbálkozz be. Mit veszíthetsz?
3/8 anonim válasza:
A 27 éves férfi válogathat a 20-25 évesek közül, és azoknak nincs gyereke. Szerintem elég kicsi az esély.
4/8 anonim válasza:
Próba, szerencse. Mi honnan tudjuk, hogy a főhősünk akarna-e valamit tőled?
5/8 anonim válasza:
esély mindig van
de ha meg is tudod nyerni magadnak onnantól örök életed egy nagy küzdés lesz hogy megtartsd
sokkal több mindent meg fog engedni magának mert tudja majd hogy neked kevesebb az esélyed másnál mint neki
6/8 anonim válasza:
Ha csak kefélni akarsz vele akkor igen.
7/8 anonim válasza:
sok mindentől függ....pl gyerekeid apja képben van még? Ha pl rendszeresen találkoztok a volt férjeddel/gyerekeid apjával akkor az elég negatív. Ha teljesen eltűnt az életedből akkor talán de nagyon talán, mert a két gyerek idegen pasitól van..a kérdés hogy lehet ezt kompenzálni pl haverom elvett egy nőt 1 gyerekkel..csinált neki + 3 gyereket és most már nem féltékenykedik az első gyerek apjára mert ezzel túlkompenzálta az előző pasit....én személy szerint a két gyerek miatt nem kezdenék veled 32F
8/8 anonim válasza:
Ha a helyedben lennék, én is bizonytalankodnék. Az ismeretségi körömben viszont előfordult hasonló felállás, családcentrikus, normális, anyagilag és szakmailag is jó helyzetű férfi 10 évvel idősebb, gyermekes nővel állt össze. Persze nem kétlem, sokan csak kalandot keresnek ilyen helyzetben, de ők 5-6 éve jól megvannak. Esély mindig lehet, még ha kevés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!