Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen férfi megtud változn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen férfi megtud változni? Mondja meg valaki! 24N

Figyelt kérdés

Na szóval. Kölcsönösen tetszünk egymásnak egy sráccal. Minden rendben is lenne, mert tényleg nagyon jó természete van, nagyon céltudatos ember a munkáját illetőleg, meg úgy alapjában véve minden téren is segítőkész, odaadó, aranyos, kedves, szóval csak dicsérni tudom.

Többször mondták nekem, hogy álszent, megjátssza magát előttem, de velem más volt, így nem foglalkoztam ezzel, bár attól még láttam a fától az erdőt. Viszont olyan emberek is próbálták befeketíteni, akik irigyek rá. Egy idő után mindenkit kiismerünk. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, senki sem tökéletes. Ettől függetlenül szeretem, bár még nem vagyunk együtt. Tehát nem vakított el a szerelem, nagyon is tisztában vagyok vele, vannak 'dolgai'...

Arról lenne szó, hogy kissé csapodár... Ha fizikailag nem is, de szeret, legalábbis az előző barátnője mellett mással flörtölt, méghozzá elég intenzíven. Mindezt persze titokban. Az exe mai napig nem tud a dolgairól.

nagyon kis odaadó, meg tényleg, tudnám fényezni, de ott van bennem az, mi van ha velem is ezt csinálná? Az ilyen értékrenddel megáldott férfi képes megváltozni?

Én tényleg nagyon szeretnék vele lenni, de belepusztulnék, ha hűtlen lenne hozzám.

Számomra a bizalom és a hűség alapvető dolgok. Ezek nélkül nem működik egy párkapcsolat. Nem vagyok féltékeny típus, nem hisztizem, de ezen dolgok ismeretében ott van bennem a: 'mi van ha mégis velem is ezt csinálná?' :/

Persze az ígéret megvan, meg látom, hogy nagyon akarja, de az az igazság, hogy mindig mindent ki tudott dumálni, és tartok tőle, hogy mivel ilyen profi kidumálásban, koppannék és észre sem venném...

De szeretem...:( Egy esélyt mindenki megérdemel, de én nagyon hűsége és megbízható embernek tartom magam, másra rá se nézek. Mondjuk ha ő csak megnézné a csajokat, azzal semmi gond nem is lenne, de mi van, ha nemcsak nézegetné őket, hanem kikezdene velük vagy valami?

Hiába látom rajta, hogy elfolyik szinte, ha rám néz, és azonnal igent mondanék neki, hogy legyünk együtt, de aztán eszembe jut ez az egész... Egy igazi ördögi kör.

Egyik pillanatban öletném minden kérdés nélkül, de ahogy a karjaiba tart, már félek, hogy vajon meddig lennék neki az egyetlen?

Most nem egy szexmániás pasit kell elképzelni. Nem csalta meg az exét, csak próbálgatta a szárnyait, túl lépett határokat, de semmi testiség nem volt.

Meg tud az ilyen férfi változni? Nem akarom eldobni. :(

Olyan dilemmában vagyok, hogy az nem igaz.

Nem akarok általánosítani, de ott vannak a tények is...

Adjon valaki tanácsot!!!! :(

2015. jún. 4. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem, nem fog változni, egyébként meg miért is tenné?
2015. jún. 4. 19:36
 2/17 Költőnő? ***** válasza:
nem valószínű.
2015. jún. 4. 19:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk megmondani!

Akárki, akármit is ír itt, az maximum a személyes tapasztalata, aztán hogy nálatok úgy lesz-e, vagy sem, megint más kérdés.

Van olyan, aki változik, van olyan, aki nem. Régen én is szerettem flörtölni, de a párom mellett eszembe sem jut ilyesmi, nem érdekel más és soha nem lennék vele szemben tisztességtelen.

De hogy a te barátod változik-e, nem lehet tudni. Mindenesetre nem hiszem, hogy dobni kellene a régebbi flörtjei miatt, ha most még a gyanú sem merül fel. A szemed azért tartsd nyitva, elvakultnak sem szabad lenni.

2015. jún. 4. 19:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Nem növi ki? Egy ideig a fiúk java ilyen. 10-en éves korban, aztán nem válthat meg?
2015. jún. 4. 19:46
 5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm #3!
2015. jún. 4. 19:47
 6/17 anonim ***** válasza:
Megpróbálni meg lehet,csak tudod,az érzelmek egy idő után elvakítják az embert,és abból lesznek a legnagyobb csalódások.Ha menni akarsz a pofonért,akkor az érzelmeidet kövesd,de ha nincs rá szükséged,kicsit azért az eszedre is hallgass!Amúgy meg én is tudok úgy nézni arra,akit kívánok,hogy felfalom a tekintetemmel,de ettől még simán becsaphatom.Velem is csinálták már ezt.
2015. jún. 4. 20:39
 7/17 anonim ***** válasza:

Sajnos Kérdező, ezt képtelenség megmondani. Se biztatni, se eltántorítani nem akarlak, csak két dolgot tennék hozzá az elhangzottakhoz.

Te nem az előző barátnője vagy. Ki tudja hogy viszonyul hozzád, milyen problémáitok lesznek, hogy érzi magát veled.

Ugyanaz a tapasztalatom, mint Hármaskának. Csakhogy én vagyok a lány :) Ő akkor is flörtölt másokkal, amikor még csak párkapcsolatról szó sem volt velem, így első kézből láttam mit "veszek". És bizony a folyamatos flört nála inkább megszokás volt, mint szexuális jellegű.

Ő vetette fel még a kapcsolatunk elején, hogy neki van egy ilyen hibája, én mit szólok hozzá. Mondtam neki, hogy amíg ártatlan flört, magasról nem érdekel, tudom hogy hozzátartozik a személyiségéhez.

Erre mit ad Isten, leszokott. Ebben valószínűleg az is szerepet játszott, hogy a flört már nem volt tiltott gyümölcs a számára, de az is, amit Hármaska leírt: tisztességtelennek és tiszteletlenségnek érezte.

2015. jún. 4. 21:35
 8/17 anonim ***** válasza:

Olyan férfit akinak a kukaca nem mozdul rá ( más ) nőkre, a temetőkben lehet szép számmal találni. 1.8m mélyen

Az élők között az impotenseknél nézelődhetsz.

+ vannak a looserek, akik 30 évesen is bliccelnek a buszon, mivel egy vasuk sincs, így nem sok nőnek kellenek.

52F.

2015. jún. 4. 21:42
 9/17 anonim ***** válasza:

Imádom a Női logikát....olyan Naivak vagytok.

Egy ilyen pasi addig fog melletted maradni amíg érdekesnek, különlegesnek tart, és persze megadod mindazt amire szüksége van. Mivel sikeres a Nők körében pontosan tudja, hogy ha valamit nem kap meg hova fordulhat....és nem is fog tétlenkedni.

Szóval vagy bevállalod azt a rövid időt Vele amíg együtt lehettek, vagy messziről elkerülöd és nem fog csalódás érni.

37F

2015. jún. 4. 22:28
 10/17 A kérdező kommentje:

Átlagos srác, nem egy Casanova. Nem hiszem, hogy sikeresnek tartaná magát, mivel elég önbizalomhiányos, önértékelési zavarai vannak.

Nem vagyok naiv, csak reális ember.

2015. jún. 5. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!