Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi megtud változni? Mondja meg valaki! 24N
Na szóval. Kölcsönösen tetszünk egymásnak egy sráccal. Minden rendben is lenne, mert tényleg nagyon jó természete van, nagyon céltudatos ember a munkáját illetőleg, meg úgy alapjában véve minden téren is segítőkész, odaadó, aranyos, kedves, szóval csak dicsérni tudom.
Többször mondták nekem, hogy álszent, megjátssza magát előttem, de velem más volt, így nem foglalkoztam ezzel, bár attól még láttam a fától az erdőt. Viszont olyan emberek is próbálták befeketíteni, akik irigyek rá. Egy idő után mindenkit kiismerünk. Mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, senki sem tökéletes. Ettől függetlenül szeretem, bár még nem vagyunk együtt. Tehát nem vakított el a szerelem, nagyon is tisztában vagyok vele, vannak 'dolgai'...
Arról lenne szó, hogy kissé csapodár... Ha fizikailag nem is, de szeret, legalábbis az előző barátnője mellett mással flörtölt, méghozzá elég intenzíven. Mindezt persze titokban. Az exe mai napig nem tud a dolgairól.
nagyon kis odaadó, meg tényleg, tudnám fényezni, de ott van bennem az, mi van ha velem is ezt csinálná? Az ilyen értékrenddel megáldott férfi képes megváltozni?
Én tényleg nagyon szeretnék vele lenni, de belepusztulnék, ha hűtlen lenne hozzám.
Számomra a bizalom és a hűség alapvető dolgok. Ezek nélkül nem működik egy párkapcsolat. Nem vagyok féltékeny típus, nem hisztizem, de ezen dolgok ismeretében ott van bennem a: 'mi van ha mégis velem is ezt csinálná?' :/
Persze az ígéret megvan, meg látom, hogy nagyon akarja, de az az igazság, hogy mindig mindent ki tudott dumálni, és tartok tőle, hogy mivel ilyen profi kidumálásban, koppannék és észre sem venném...
De szeretem...:( Egy esélyt mindenki megérdemel, de én nagyon hűsége és megbízható embernek tartom magam, másra rá se nézek. Mondjuk ha ő csak megnézné a csajokat, azzal semmi gond nem is lenne, de mi van, ha nemcsak nézegetné őket, hanem kikezdene velük vagy valami?
Hiába látom rajta, hogy elfolyik szinte, ha rám néz, és azonnal igent mondanék neki, hogy legyünk együtt, de aztán eszembe jut ez az egész... Egy igazi ördögi kör.
Egyik pillanatban öletném minden kérdés nélkül, de ahogy a karjaiba tart, már félek, hogy vajon meddig lennék neki az egyetlen?
Most nem egy szexmániás pasit kell elképzelni. Nem csalta meg az exét, csak próbálgatta a szárnyait, túl lépett határokat, de semmi testiség nem volt.
Meg tud az ilyen férfi változni? Nem akarom eldobni. :(
Olyan dilemmában vagyok, hogy az nem igaz.
Nem akarok általánosítani, de ott vannak a tények is...
Adjon valaki tanácsot!!!! :(
Itt semmi elgondolkodni való nincs.Tisztában vagy vele, hogy másokkal flörtöl intenzíven, ez azt jelenti, hogy nem kötelezi el magát stabilan a kapcsolatotok mellett, lyukakat hagy. Azon meg előbb utóbb besétál valaki más melletted. Azt írtad titkolózott az exe előtt, próbálgatta a határokat stb. ez már hűtlenség. Mellesleg ha előtted lévőnél titkolódzott miből gondolod, hogy előtted nem?
Az ilyen tipusok pont azokat a lányokat keresik akiket meg lehet vezetni, az hab a tortán, hogy nyíltan felvállalja, hogy ilyen és még el is fogadtatja veled (mert abba a tévedésbe ne essünk már, hogy az a sexnél kezdődik), te pedig önként belemész. Ne haragudj de ez naívság, sajnos az érzések ennyire tévútra vezethetnek. Én végigjátszottam egy ilyen szitut, ne várd meg amíg padlóra küldenek. És ezek tények, te is tudod, ne menj bele önként ebbe a körbe.
Kora hamar lett az első komoly barátnője. 16 éves volt. Szerintem nem olyan meglepő, hogy 3-4 év után előjött ez a dolog, hisz még fiatal.
Ez nem naivság. Mi ember csak tervezünk, de 10-en éves korban nem mindig örökre szóló szerelmek kötettnek, sőt.
Már 21 éves, nem kisfiú. Egy gyerek meg gyerek. Hormonok, személyiségfejlődés stb.
Az éremnek két oldala van.
Kérdező, van egy x nagyságú problémád, és abból csinálsz egy Xnégyzet nagyságú problémát. Ez a gondolkodás előbb fog tönkretenni, mint a pasi. Múltbéli dolgok jövőre való kivetülését kombinálod, és közben elfelejtesz a jelenben élni.
Mi is a bökkenő tulajdonképpen? Félsz kockáztatni? Félsz egy esetleges csalódástól? Hát így, ismeretlenül is megmondom neked 1OO%-ra, hogy fogsz még csalódni az életben! Ha nem ebben a fickóban, akkor másban. Ha nem a köv 10, akkor a köv 30 évben, de fogsz. Az élet ilyen. Nem lehet mindig jó. (Sajnos.)
Tetszik? Szereted? Ő is így érez? Akkor meg...?? Vágj bele. Bizalommal, méltósággal, tartással, úgy, ahogy kell. És ha jön a nehéz időszak, teszemazt, megcsal 1 év után, akkor úgy dobd ki tartással, mértósággal, mint macskát szarni! Érdemel egy esélyt. Igen. És ha nem él vele, akkor majd akkor sírj azon, hogy fájt, ne most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!