Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő a Tökéletes férfi, én meg önbizalom hiányos vagyok. Hogy oldódjak fel a társaságában? Ez idővel változni fog?
Már alapból az, hogy órákat készülődök, mielőtt találkozunk... De mindig, még ha csak fél órát vagyunk együtt, akkor is.
Láttam, hogy milyen nőkkel volt együtt előttem, a kalandjaira nem is gondolok. És csak az cikázik a fejemben, hogy én hozzájuk képest 0 vagyok, megun majd és hasonlók.
Mindenki szerint jobbat érdemelne nálam és az emberek meglepődnek, mikor kiderül, hogy együtt vagyunk. Jó vele lenni, meg egyáltalán nem nagyképű, csak elég gátlásos vagyok és tapasztalatlan is (előtte nem volt még senkim). Nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatunk.
"Láttam, hogy milyen nőkkel volt együtt előttem".
Te lehetsz 16, meg gondolom ő is. Biztos nagyon komoly kapcsolatai voltak, magát a "Tökéletes férfi"-t is el tudom képzelni...
Nem ismerem egyikőtök sem, de ne görcsölj rá túlságosan. Nem lesz hosszú életű a kapcsolat, de nem miattad.
Azt írod, hogy nem ismersz minket, mégis az életkorunkat tippeled... Aha...
Hát nagyon nem jött be, de próbálkozz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!