Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megtetszett egy orvos, lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtetszett egy orvos, lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés

Az egyik orvos nagyon megtetszett a kórházban! Olyan gyönyörű, kedvesen mosolyog és tetszik a kisugárzása. Figyeltem, ahogyan beszél másokkal, ahogyan jár, nagyon bejön. Ha így ismeretlenül odamegyek hozzá legközelebb, mennyi esélyem lehet nála? Úgy értem, hogy ezek az orvosok inkább orvosokkal házasodnak, nem? Mit mondjak neki?

30/F (tanár)

2015. szept. 20. 10:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Az orvosok is emberek (ahogy a tanárok is...), és ez mindent elmond. Ha nincs senkije, és nem vagy a betege, akkor ugyanúgy van esélyed nála, mint bárki másnál. Az orvosok sem kötelességből házasodnak orvosokkal, hanem mert így alakul. Abból ismernek sokat. Igaz, szokták nekik "ajánlani", hogy orvost válasszanak párnak, mert az jobban megérti a munkájukból adódó otthoni kellemetlenségeket (pl. ügyelet, éjszaka behívják egy esethez stb.), de nem gondolhatod, hogy akkor mindegyik orvos eszerint fog választani. Szóval próbáld meg. Én a helyedben megvárnám, hogy lejárjon a műszakja, kitegye a lábát a kórházból, és ugyanazt mondanám neki, mint egy nem orvosnak.

Sok szerencsét.

2015. szept. 20. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
A magyar orvosokról érdemes tudni, hogy hajlamosak a korai kiégésre. A jelenlegi eü rendszer elég nagy nyomást gyakorol rájuk, amit nem minden esetben kompenzálnak fizetésemeléssel és/vagy jobb munkahelyi körülményekkel, arról nem is beszélve, hogy egyre kevesebben vannak, így egyre többet kell dolgozniuk, ami egy plusz stressz faktor. Mellesleg gondolj csak bele: adott egy szép orvos egy kórházban, ahol naponta százak fordulnak meg, tehát rengetegen próbálkoznak be nála és mivel rengeteget stresszel, így egyre inkább kezd kihűlni és ridegebbé válni, ergo nagyon valószínűtlen, hogy pont te, pont akkor és pont úgy majd képes leszel olyan hatást elérni, ami megtöri a jeget és érdeklődni kezd irántad. Mielőtt valaki leszexistázna leszögezném, hogy a férfi orvosoknál is hasonló a helyzet, ez nem a nemtől függ, hanem a munkahelyi körülményektől, amik kvázi felzabálják az emberek lelkét, egy rosszul fizetett és el nem ismert tanár is ki tud égni így, akárcsak egy csatornamunkás vagy éppenséggel egy taxis diszpécser. Persze ezek csak nagy általánosságban igaz tények, lehet, hogy ő pont nem ilyen, lehet, hogy ő kiegyensúlyozott és boldog, de a statisztikák szerint ennek az ellenkezője az esélyesebb.
2015. szept. 20. 11:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg jellemző, hogy orvosokkal házasodnak, vagy jogászokkal, közgazdászokkal. De ez főleg akkor van így, ha a szülők is orvosok, sőt, generációkkal korábban is mindenki orvos volt a családban.

Ha meg akarsz vele ismerkedni, akkor ne a munkáján keresztül próbálkozz. Derítsd ki, hogy mi a hobbija, és inkább arról az oldalról próbálkozz. Szinte minden orvosnak van valami olyan hobbija (főleg ha egyedülálló, és nincsenek gyerekek sem), ami segít kicsit kikapcsolni az agyukat, ahol én dolgozom ott az orvosok nagy része eljár sportolni, van amelyik ejtőernyőzik, wakeboardozik, túrázni járnak, a lényeg az, hogy olyasmit csinálnak aminek semmi köze a munkához. Szerintem ez jó kiindulás lehet az ismerkedéshez.

2015. szept. 20. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Előstor is azorvos os ember.

Ugyanúgy mint más.

Kezeld ugynúgy.

Sok sikert!

2015. okt. 29. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy orvosnő tetszett meg a kórházban, de csak egy varratot szedett ki belőlem. :-(
2015. okt. 29. 22:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha magánrendelés lenne, az más, de kórházi dokit kizárhatnak emiatt a kamarából, fegyelmi eljárás indulhat ellene etikai vétség miatt.
2015. okt. 30. 00:18
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze! Pl lehetsz a betege ha elég pénzed van hozzá!

:-)

2015. dec. 29. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!