Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy orvos, lehet esélyem nála?
Az egyik orvos nagyon megtetszett a kórházban! Olyan gyönyörű, kedvesen mosolyog és tetszik a kisugárzása. Figyeltem, ahogyan beszél másokkal, ahogyan jár, nagyon bejön. Ha így ismeretlenül odamegyek hozzá legközelebb, mennyi esélyem lehet nála? Úgy értem, hogy ezek az orvosok inkább orvosokkal házasodnak, nem? Mit mondjak neki?
30/F (tanár)
Az orvosok is emberek (ahogy a tanárok is...), és ez mindent elmond. Ha nincs senkije, és nem vagy a betege, akkor ugyanúgy van esélyed nála, mint bárki másnál. Az orvosok sem kötelességből házasodnak orvosokkal, hanem mert így alakul. Abból ismernek sokat. Igaz, szokták nekik "ajánlani", hogy orvost válasszanak párnak, mert az jobban megérti a munkájukból adódó otthoni kellemetlenségeket (pl. ügyelet, éjszaka behívják egy esethez stb.), de nem gondolhatod, hogy akkor mindegyik orvos eszerint fog választani. Szóval próbáld meg. Én a helyedben megvárnám, hogy lejárjon a műszakja, kitegye a lábát a kórházból, és ugyanazt mondanám neki, mint egy nem orvosnak.
Sok szerencsét.
Tényleg jellemző, hogy orvosokkal házasodnak, vagy jogászokkal, közgazdászokkal. De ez főleg akkor van így, ha a szülők is orvosok, sőt, generációkkal korábban is mindenki orvos volt a családban.
Ha meg akarsz vele ismerkedni, akkor ne a munkáján keresztül próbálkozz. Derítsd ki, hogy mi a hobbija, és inkább arról az oldalról próbálkozz. Szinte minden orvosnak van valami olyan hobbija (főleg ha egyedülálló, és nincsenek gyerekek sem), ami segít kicsit kikapcsolni az agyukat, ahol én dolgozom ott az orvosok nagy része eljár sportolni, van amelyik ejtőernyőzik, wakeboardozik, túrázni járnak, a lényeg az, hogy olyasmit csinálnak aminek semmi köze a munkához. Szerintem ez jó kiindulás lehet az ismerkedéshez.
Előstor is azorvos os ember.
Ugyanúgy mint más.
Kezeld ugynúgy.
Sok sikert!
Persze! Pl lehetsz a betege ha elég pénzed van hozzá!
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!