Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a cikkről?

Figyelt kérdés
[link]

2016. febr. 9. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Pont annyi bölcsesség van benne, mint abban, amit a "modern femik" összehordanak. A végösszegen nem vitatkozom:)
2016. febr. 9. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:

Az alábbiakkal egyetértek, amiket tanácsolt:

"TE engeded meg NEKI, hogy csatlakozzon hozzád egy érdekes tevékenységben."

"Ne nyomulj. A csinos nőkre állandóan nyomulnak, ők meg minden érdeklődésüket elvesztik ezen férfiak iránt."

"Még akkor fejezzétek be, amikor jól érzi magát. Ne várd meg, hogy elfáradjon, vagy megfájduljon a keze."

"Ezt nem győzöm eléggé hangsúlyozni: ne adj túl sokat túl hamar."

A többivel nem. Nagyon nem. Főleg a bunkózással, taplózással nem értek egyet. Egy jóképű, gazdag, befolyásos menőmanómacsó üzletembernek lehet jól állna, hiszen ő már a "valaki" kategória, aki sok mindent megengedhet magának és hatalommal rendelkezik, viszont nekem például rohadtul nem passzolna a külsőmhöz, az alapstílusomhoz és a társadalomban betöltött pozíciómhoz képest ez a fajta fölényeskedés, felfuvalkodottság. Ha nekem kéne így viselkednem egy nő előtt, nagyjából az lenne a reakciója, hogy "mit akarsz már itt, te kis senki", és ezzel totál tisztában vagyok. :) Szóval máig azt mondom, hogy alapjába véve nem annyira rossz dolog a PUA, vannak értelmes megnyilvánulásaik, de a "tudásuk" nagy része szerintem baromság. A Férfihangról is ugyanezt mondanám, van több olyan írásuk is, amelyek kevésbé elfogultak, s nem a nők lefitymálásra éleződnek ki.

2016. febr. 9. 20:03
 13/22 anonim ***** válasza:

# 12: Tök jól összefoglaltad. Vannak benne valóban értelmes gondolatok - nőként írom ezt - főleg az elején. Aztán jönnek a gázosak...

Én ki vagyok élezve arra, hogy messzire kerüljem a nárcisztikus embereket, és a tanácsok egy része kifejezetten nárcisztikus viselkedést javasol. Tény, hogy van akinek ez bejön... de hosszú távon nem lehetne megtartani egy így felszedett csajt, ha valaki megjátssza ezt a fajta viselkedést.

2016. febr. 9. 20:07
 14/22 anonim ***** válasza:

Egyébként a kedves #2-es válaszadó épp bebizonyította, hogy működik a cikkben leírt dolog, ezzel: "Ha így viselkedne velem egy férfi, ahogy az író javasolja, akkor látna utoljára."

Ez a történet pont erről szól, hogy az illető ne tegyen egy nőt vágyai kizárólagos tárgyává, ne kezdjen el függeni tőle... Ha az adott nő így reagál, ahogy a #2 válaszadó, akkor jó, "kérem a következőt"... nem hónapos önsajnálat és sebek nyalogatása, mert valakivel nem jött össze. Szóval mondjuk minden 10.-re talál valaki egy olyan másikat, akivel működik is a dolog, ez alap akkor is, ha az illető a feje tetejére áll. Az is vakszerencse, hogy azzal fut össze elsőre, vagy csak tizedikre. Ami a férfin magán múlik, az pont az, hogy mennyi idő alatt teremt 10 lehetőséget: egy este alatt, egy hónap alatt, vagy egy évtized alatt.

Szóval pont attól működhet a dolog, mert nincs benne fölös időhúzás... olyan férfi nincs, aki minden nőnek bejön, az, hogy este az ember behúzott farokkal sompolyog-e haza egyedül, avagy nem, az leginkább is azon múlik, hogy hány próbálkozása volt.

2016. febr. 9. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Csak sajnos a LEGTÖBB nőnek nem jön be, ha akivel randizik az csak egy random csajnak a sokból tartja őt, aztán leszarja, összejön-e a dolog vagy sem, mert majd jön a következő. Pláne ha aztán a kapcsolat alatt is így viselkedik, hogy ő az atyaúristen és teperjen érte a nő. Én egy élő példát se látok ilyen kapcsolatokra, érdekes módon ezekről mindig csak a neten olvasni.

2016. febr. 9. 20:41
 16/22 anonim ***** válasza:
"Pláne ha aztán a kapcsolat alatt is így viselkedik, hogy ő az atyaúristen és teperjen érte a nő." - ez hajszál pontosan ugyanaz az eset, amikor egy nő adja elő, hogy ő a királykisasszony, és tekintse kegynek a férfi, hogy egyáltalán szóba áll vele. Egyiket se gondolom normálisnak.
2016. febr. 9. 21:24
 17/22 anonim ***** válasza:

# 14: A függés, a rajongás irritáló, DE: én a randizós időszakban igenis szeretem azt érezni, hogy a világ összes nője közül PONT ÉN kellek a férfinak, és nem vagyok lecserélhető Gizikére, vagy bárki másra. Szeretem azt érezni, hogy mindazon tulajdonságok összessége, ami ÉN vagyok, az neki fontos, értékes, szerethető, pont erre van szüksége, és nem "mindegy, csak legyen valaki" alapon teper értem. Mert az ilyentől a világból ki tudok szaladni. Ahogy a túlzott rajongástól is.

Szerencsére léteznek olyan férfiak, akik ismerik az arany középút fogalmát, és képesek megvalósítani is.

2016. febr. 9. 21:40
 18/22 anonim ***** válasza:
#17, nincs ezzel gond, ha egyfelől te pont ugyanígy állsz a másikhoz, másfelől neki is ugyanez jön be. Akkor annyi van, hogy egymásra találtatok, sok boldogságot:)
2016. febr. 9. 21:43
 19/22 anonim ***** válasza:

"Bármikor kész legyél azt mondani, hogy kéred a következőt." és "Szokj le arról a gondolatról, hogy csak egy nő létezik."

Abban a pillanatban, hogy ezt érzem egy pasin, hagyom a fenébe. Számomra elfogadhatatlan az ilyesmi hozzáállás. Nem fogok sorbaállni egy pasiért se.

2016. febr. 9. 21:53
 20/22 anonim ***** válasza:
"Számomra elfogadhatatlan az ilyesmi hozzáállás. Nem fogok sorbaállni egy pasiért se." nincs ezzel se gond, ha te se várod el a pasiktól, hogy sorban álljanak érted...
2016. febr. 9. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!