Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasikák! Mi a véleményetek erről a cikkről?
Milyen cicikről? :D
Korrekt a cikk, a lényeg, hogy 5-nél többet ne mondj, komolyan.
Viszont azt utálom, ha nem őszinték velem, ha kiderül, akkor abból lesz gond :)
Nekem egy nő ne akarja elmondani a többi nőnek, hogy mi miért teszünk ezt vagy azt.
ráadásul hülyeségeket ír.
Ha én akarom tudni azt azért akarom, mert érdekel, mennyire erkölcsös a csaj.
Amúgy szerintem az évi 1 bőven jó.
Ha az egyik példáját veszem alapul, akkor ha 32, akkor valószínűleg 16 évesen le fekszik valakivel, és évente 1, akkor 16. Többnek tűnik a normálisnál, de szerintem nem az.
Szóval ja, a nők nem tudják mi miért kérdezgetünk.teszünk mondunk. És ezt osztják egymás közt... Nem csoda hogy egyre kevesebb a jó kommunikáció a nemek közt.
Na szóval, ha dugni volt ereje akkor vállalja is be! (ahogy Csernus mondaná)
Nincs annál rosszabb mint amikor ilyennel jön, hogy nincs közöd hozzá vagy csak hazudik miközben átment rajta a fél város.
Ha tényleg olyan főnyeremény nő akkor ennyi miatt nem fogják elutasítani, ha pedig csak annyit ér mint amennyire a mondott szám utal akkor ne a pasikat hibáztassa.
9. Azért az is biztos, hogy sokan a kicsi számokra is fellázadna. Mondjuk 10et mond, és egyből le ribizik a csajt.
Pedig ha elég öreg, akkor egyáltalán nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!