Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt, hogy egy lusta, kiszolgálást elváró pasi írta.
Na előbb szeretnék ki az ilyenekből! Sőt, bele sem.
"Ez a cikk egy hülyeség.persze h a férfinak is kell segíteni a munkában,de a baj ott kezdődik,hogy rengeteg olyan lusta nő van,aki semmit nem csinál otthon,és a pasival akar mindent megcsinaltatni,merthogy egyenjogúság,és akkor az ő kis popoját ki kell nyalni,meg nehogy már vki szemrehányást tegyen a kupi miatt.de elárulom,egy igényes nő rendet tart maga körül,nem vár a pasira. 28/N"
A tökéletes válsz (és feleség). Ennyi.
37F
"a férfinak is kell segíteni a munkában"
Itt van a kutya elásva. Mert a "férfinak" nem segíteni kell, hanem arányos rész vállalni a feladatokból. Az a baj, hogy ha egy férfi besegít, mondjuk havonta egyszer elmosogat, ne adj isten fölporszívóz, vagy elindít egy mosást, akkor már hanyatt is esik a feleségük, hogy hát ez a Laci micsoda remek ember, hát besegített a KÖZÖS otthonunk tisztán tartásában. A háztartás nem a nő dolga! A háztartás azoknak a dolga akik benne laknak az adott házban, legyen ez egy, kettő vagy nyolc ember.
Amúgy a cikk teljesen baromság, az a kép ami meg oda van biggyesztve az valami fölháborító. Nem kell átesni a ló túloldalára sem.
Na hát végül is nekem tökmindegy ki hogyan éli az életét. Az én férjem szerencsére nem segít nekem, soha fel se merült benne, hogy segítsen. Egyszerűen elvégzi az éppen szembejövő, szükséges dolgokat, ahogyan én is. Nincs semmi megállapodás, semmi szuper beosztás, egyszerűen megcsináljuk amit meg kell és ezzel már egy potenciális konfliktusforrást ki is iktattunk az életünkből.
"egy igényes nő rendet tart maga körül,nem vár a pasira."
Ez fordítva nem igaz? Egy igényes férfi rendet tart maga körül, nem vár a nőre. Ez szerinted így nem állja meg a helyét? Szóval akkor minden pasi aki a zasszonytól várja a teljes háztartás elvégzését az egy igénytelen állat? Hát sajnálom hogy te csak ilyet találtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!