Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a gender kurucinfo ugye :D
Nyilván valami ostoba nőgyűlölő firkálmány, mint minden más azon az oldalon.
"Példák:
Ő, miután 5 perce a lőtéren vagytok: “Megfájdult a fejem a zajtól, menjünk.”
Te: “Nem tudok gyakran kijönni és gyakorolni, szóval hoztam neked egy Cosmopolitant, és egy Shape magazint, ha ilyesmi történne. Ott vannak a hátsó ülésen. Hagyd fenn a fülvédőt, tekerd fel az ablakot, és el fog múlni a fejfájásod. Ha végeztem, mehetünk.”
Ha például az utolsó pillanatban kitalálja, hogy nem akar ott enni, ahol korábban már megbeszéltétek, a válaszod: “Ha te fizetsz, bárhol ehetünk. Minden ingyen kaja finom.” Vagy: “Rendben, bárhova mehetsz enni, miután kitettelek.”"
Ezek borzasztó gázak például xddd A barátom viselkedése totálisan ellentéte ennek, és szerintem iszonyú férfias ember. Nem tudom ezek a PUÁk milyen univerzumban élnek. Szép nő vagyok és nem tűröm az ilyesmi viselkedést, tiszta röhejnek hangzik, hogy valaki szerint aki jól kinéző nő, az arra vágyik, hogy leszarja a férfi azt, amit ő szeretne.
Szórakoztató, ahogy a femik kritizálják a Férfihangot...:)
Egyébként férfi-szemmel a tanácsok alapvetően jók, de nagyon amerikaiak... a jó öreg Európa messze nem szélsőséges ennyire, amiből adódik jó pár különbség... pl. hogy amíg Amerikában a winner-mentalitás abszolút menő, nálunk nem óvatosan adagolva inkább taszító.
Viszont az is biztos, hogy olyan nő, aki leírja magáról, hogy "én szép lány vagyok", nos az nemigen kellene... max "mások által vonzónak tartott"... vagy valami.
A femiket meg a férfihangosokat meg meghagyom egymásnak, megérdemlik egymást:)))
Azért tegyük hozzá, hogy ezt olyan férfi írta aki soha nem látott még nőt, szintén ilyen férfiaknak :)
De hajrá, ezek mentén továbbra sem lesz nőtök.
Életemben nem olvastam női lapot :/
De pont ez az, azt hiszitek ez a sok hülyeség ér valamit, meg majd manipuláltok bárkit is. Netto baromság az az egész oldal, egy értelmes gondolatot nem fogtok kihámozni.
Vannak nők, akikre tényleg hatnak ezek a módszerek. Az alacsony önértékelésű, alárendelő típusok - pont nem azok, akik a pasi szerint megfelelő célcsoportot jelentenének. Egy ilyen nő számára valóban "vonzó", ha valaki határozottan semmibe veszi a nő igényeit.
Akinek azonban van némi önértékelése, az az első olyan jelre, hogy a pasi elkezd önző, egoistát játszani, kihátrál. Nekem egy kapcsolatban alap elvárás, hogy a férfi vegye figyelembe az én igényeimet. És cserébe én is figyelembe veszem az övéit. De ez csak kölcsönösen működik, egyoldalúan nem.
Szerencsére a párom ilyen, ha az ismerkedési időszakban ilyen PUA baromságokat alkalmazott volna, akkor most nem lennénk együtt. És nem, nem manipulálom, nem csinálok vele teszteket, igyekszem maximálisan a kedvében járni, mert úgy bánik velem, hogy az nekem jólesik, és szívesen viszonzom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!