Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én ezt már nem bírom tovább! (? )
Férfi vagyok nem szeretnék párkapcsolatot, szexet igen.
Nem vagyok egy görög félisten, de nem nézek ki rosszul, nem vagyok ocsmány vagy gusztustalan.
Haveri körömben nincs olyan lány akivel tudnám csinálni, társkeresőn FIZETNEM KELL azért, hogy leveleket tudjak írni ismeretlen nőknek akik azután vissza sem írnak......
Utcán nem lehet leszólítani egy lányt azzal, hogy jöjjön dugni ma vagy ekkor meg ekkor.
Akikkel beszédbe próbálok elegyedni MINDIG van barátja vagy ultrakomoly kapcsolatra vágyik.
Annyit hangsúlyozzák ezen az oldalon, hogy a lányok mindenkivel lefekszenek meg állandóan szexelnek. Lehet így van mert egy lány akkor tudja csinálni amikor akarja, de én miért nem, csak azért mert f.sszal a lábam közé születtem??
Kérdezem én, hol vannak ezek a lányok?! Sehol nem találni egyet sem, társkeresők semmi másról nem szólnak csak a férfiaktól történő pénzlehúzásról, lányoknak mindig van barátjuk vagy soha nem akarnak csak szexet.
Komolyan ekkora hihetetlen nagy igény lenne manapság az, ha egy férfi néha meg akar dönteni egy nőt??? Lassan az Everestet könnyebb szabadtüdővel megmászni mint egy nőt ágyba vinni....
Én is ugyanúgy kimegyek és "vadászok" csak nem jön össze semmi, pont ebből van elegem. Nem a szobában rinyálok naphosszat. Azt meg már megtanultam, hogy messziről jött azt mond amit akar, a férfiak pedig nagyon szeretnem hantázni de közben a tizede sem igaz főleg itt.
nevetséges hogy azonnal téves feltételezések meg következtetéseket vont le itt az összes nagy kan.
Na barátom, akkor avas már be minket, hogy, hogyan csajozól, mert ha te vadásznál, lenne rendesen a hálódban zsákmány.
Írd le, marha kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!