Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom ezt már tovább, mit tegyek?
Pár hónapja majdnem összejöttem a munkatársnőmmel, de végül nem sikerült. Már szinte minden volt a szexen kívül, de mivel ő hosszú kapcsolat után volt, ezért még várni akart.
Nekem a nyaram egy katasztrófa volt, ne tudjátok min mentem keresztül. Egyidősek vagyunk amúgy.
Szeptemberben összejött valakivel, de csak pár hétig voltak együtt.
Teljesen átlagosként kezeltem, viszont mióta megtudtam h szingli átalakultak bennem az érzések, és beleszerettem.
Nekem még nem volt barátnőm (nem vagyok csúnya, csak alkalmik voltak eddig), és olyan dolgokat adott nekem érzelmileg, hogy beleszerettem. Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből. Minden klappolt, minden szuper volt, és még máig sem hiszem el h ez történt...
sajnos már az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejemben, évek óta csak szenvedek. Nekem sosem jön össze.
Az a gond, h munkában minden nap átjuk egymást, s így nehezebb a felejtés.
Pasiból vagyok, de eggyszerűen ami velem történik, azt már nem bírom elviselni.
(21 éves)
Ilyen nagy szám az, hogy valakinek van nője vagy nincs? Veled egykorú srác vagyok és nekem még alkalmik sem voltak. Mintha azért lennél a Földön, hogy nőd legyen és ez nem jön össze. Szärjál bele az egészbe. Mit b€ziskodsz ezen annyira? Rinyálsz egy picsä miatt. Rá kellene jönnöd, hogy egyik sem ér annyit, hogy így idegeld magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!